Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 27. april 05. maj 2020.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Butikstyv i Føtex

Helsingør: En 31-årig mand fra Helsingør stjal mandag eftermiddag klokken 15.50 seks øl fra Føtex i Helsingør Bycenter.

Havde hash i bilen

Helsingør: En 35-årig mand fra Hørsholm blev mandag aften klokken 17.33 fundet i besiddelse af flere hashklumper, da han blev truffet i en bil ved svømmehallen på Borgm. P. Christ. Vej.

Muligt kriminelt forhold i solcenter

Helsingør: Nordsjællands Politi fik mandag eftermiddag klokken 17.47 en anmeldelse om, at der muligvis var sket noget kriminelt i et solcenter i Stengade. Politiet var derfor i og omkring solcenteret for at finde og sikre eventuelle spor og mulig videoovervågning til brug for den videre efterforskning. Sagen skal nu undersøges nærmere.

Parasol og fod stjålet, Helsingør

En parasol og en parasolfod blev mandag aften klokken 18.20 stjålet fra Kirkens Korshær på Stubbedamsvej. Et vidne så to unge, begge iført styrthjelme på en sort knallert med en lille anhænger.

Brand, Helsingør

Klokken 13.09 indløb der anmeldelse om, at der var brand i den nedlagte bowlinghal på Rønnebær Allé. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor et mindre bål inde i bygningen blev udfundet og slukket. Nordsjællands Politi undersøger hændelsen som en forsætlig brandstiftelse.

Færdselsuheld, Hornbæk

Klokken 06.15 kørte to biler sammen på Hornbækvej i krydset ved Esrumvej. Grundet bilernes placering i krydset var det nødvendigt i en periode at regulere trafikken, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Brand i sommerhus, Hornbæk

Klokken 22.46 indløb der anmeldelse om brand i et sommerhus på Ræveskiftet. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat. Huset var dog overtændt og stod ikke til at redde.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt og skal derfor undersøges nærmere.

Færdselsuheld, Hornbæk

Klokken 13.20 skete der et færdselsuheld på Svinggårdsvej, idet en 25-årig kvindelig bilist fra Taastrup overtrådte sin vigepligt ved Borsholmvej og påkørte en 46-årig kvindelig bilist fra Hornbæk. Der skete ved uheldet umiddelbart ingen personskade og ej heller større materiel skade. Den 25-årige kvindelig bilist blev efterfølgende sigtet for forholdet.

Uro, Helsingør

Klokken 23.45 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker havde forsamlet sig på Føtex’ p-plads, hvor de spillede fodbold og hørte høj musik fra biler. En patrulje blev sendt til stedet for at bede de unge mennesker om at finde på noget andet at lave, hvilket de efterkom.