Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/07/22-2019/07/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Træpaller stjålet fra lager, Kvistgård

Mellem fredag klokken 00.00 og mandag klokken 10.00 blev trådhegnet ved Signal tøjlager på Bøgeskovvej klippet op, og fra stedet blev der stjålet et større antal træpaller.

Kørsel uden førerret, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen ud for afkørsel 14 blev en 31-årig mandlig bilist uden kendt adresse standset af en patrulje klokken 22.30. Han havde ikke erhvervet sig førerret og blev derfor sigtet for dette.

Vold, Hornbæk

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 11.37, sad en 18-årig mand fra Gilleleje klokken 03.00 sammen med tre venner i en bil på en parkeringsplads nær stranden, da en mand kom hen til dem og slog den ene af den 18-åriges venner. Den 18-årige gik derfor efter manden for at spørge, hvad han havde gang i, og her skubbede manden ham omkuld og tildelte ham et knytnæveslag i ansigtet og sparkede ham i hovedet flere gange. Endnu en medgerningsmand kom til og slog og sparkede også den 18-årige. En af den 18-årige mands venner kom ligeledes til stedet og fik stoppet overfaldet.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 18-20 år, kraftig af bygning, hvid i huden med lyst kort hår. Iført grå trøje og brune bukser. Talte dansk.

Tyveri af taske, Hornbæk

Klokken 14.19 indløb der anmeldelse om, at en 15-årig pige fra Holte havde fået stjålet sin taske på Det fedtede hjørne omkring klokken 01.00. Pigens veninder havde set to mænd forsvinde med den og havde forgæves forsøgt at råbe dem op, inden de forsvandt med tasken.

De to mænd beskrives som:
A: mand, ca. 18 år, lyst hår.
B: mand, ca. 18 år, rødt hår.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 18.45 blev det anmeldt, at en mand var blevet stoppet i Føtex på Stürups Plads, idet han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at manden, en 37-årig mand uden kendt adresse, havde stjålet blandt andet øl og tøj, og han blev derfor anholdt og sigtet for butikstyveri.

Vold, Hornbæk

Klokken 23.39 indløb der anmeldelse om tumult på Det Fedtede hjørne. En patrulje kørte til stedet, hvor en 48-årig mand fra Dronningmølle berettede, at han kort forinden var blevet tildelt et knytnæveslag i ansigtet af en anden mand på baggrund af en uoverensstemmelse. Patruljen afhørte begge parter med henblik på at fastslå det præcise hændelsesforløb. Den formodede gerningsmand, en 25-årig mand fra Gilleleje, kan formentlig se frem til at modtage en sigtelse for vold.

Tredje gang så ta’r vi…

Dronningmølle: Da en 45-årig mand fra Dronningmølle for tredje gang blev standset i sin bil, selvom han er tidligere er frakendt førerretten, fik han torsdag morgen klokken 07.55 konfiskeret sin bil, da en patrulje traf ham på Villingerødvej.

Tyveri fra bil

Dronningmølle: Fra en Suzuki Swift, der holdt ved Netto på Dronningmølle Strandvej, blev der onsdag mellem klokken 19.30 og 19.32 stjålet en taske med en bærbar pc, bøger, ure og en jakke. Bilen stod ulåst, mens ejeren var i gang med at aflevere flasker i Nettos flaskeautomat. Tyveriet blev anmedlt torsdag formiddag.

Mand blottede sig for forbipasserende

Helsingør: En ung mand i begyndelsen af 20-erne blottede sig torsdag formiddag omkring klokken 11.45 or forbipasserende på Skydebane Allé. Manden, som i øvrigt var iført sort tøj og en t-shirt med et regnbuemønster, gik ifølge anmeldelsen rundt og trak bukserne ned, hvorefter han svingede med sit lem.

Parfumetyv på spil

Helsingør: En 38-årig kvinde fra Snekkersten blev torsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri efter hun klokken 12.45 havde stjålet to parfumer i Creme de la Creme.

Biler stødte sammen på motorvej

Gentofte: En 51-årig mand fra Albertslund påkørte torsdag aften klokken 19.02 en bil, der blev ført af en 46-årig mand fra Helsingør. I forbindelse med uheldet blev passageren i den 51-åriges bil kørt til behandling på skadestuen.

Hund stjålet fra lejlighed

Helsingør: To mænd sparkede torsdag eftermiddag døren til en lejlighed på Mads Holms Vej og stjal hund af blandet race. Der er tale om en godt to-årig hanhund blandet af racerne rottweiler, schæfer og labrador. De to mænd beskrives som A; 25 – 30 år, dansk, bodybuildertype, iført kasket. B: 25-30 år, udenlandsk af udseende, mørk i huden. De kørte fra stedet i en Mercedes. Et vidne har tidligere set en sølvgrå Skoda Fabia holde ud for ejendommen, hvor en kvinde har spurgt om hunden.

Narkopåvirket bilist påkørte medtrafikant

Hørsholm: En 34-årig mand fra Veksø blev onsdag aften sigtet for at køre bil i påvirket tilstand efter han havde påkørt en medtrafikant på Helsingørmotorvejen. Den 34-årige ramte en 30-årig mand fra Ishøj, så hans bil snurrede rundt og ramte autoværnet. Der skete ingen personskade ved uheldet, men den 34-årige blev taget med på hospitalet, hvor en blodprøve skal klarlægge af hvad og i hvilket omfang, han var påvirket.

Indlod sig i slagsmål og talte grimt

Hornbæk: En 17-årig ung mand fra København blev klokken 01.45 natten til fredag anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. Manden havde to gange indladt sig i slagsmål, og da han blev anholdt af politiet, fandt han ydermere anledning til at kalde den ene betjent for en “fucking bøsserøv”. Den 17-årige blev taget med på politistationen og kan imødese en bøde for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. Derudover vil hans forældre og de sociale myndigheder blive underrettet om sagen.

Hash beslaglagt

Hornbæk: To unge mænd på henholdsvis 19 og 21 år, begge fra Charlottenlund, blev klokken 02.35 natten til fredag sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da de blev truffet af en patrulje på A R Friisvej. Den 19-årige sad med en bakke hash-mix, mens den 21-årige sad med en joint.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 25.-26. juli 2019

Mand onanerede på legeplads

Helsingør: En 69-årig udenlandsk mand blev onsdag aften klokken 21.53 sigtet for blufærdighedskrænkelse. Manden lå i følge anmeldelsen, der kom fra en 52-årig kvinde, og onanerede på en legeplads i Strandgade. Den 69-årige blev taget med på politigården, hvor han er blevet afhørt. Det forventes, at han senere i dag fremstilles i grundlovsforhør.

Fik konfiskeret joint

Hornbæk: En 19-årig mand fra København fik klokken 02.05 natten til torsdag konfiskeret den joint, han havde i hånden, da en patrulje traf ham ved stranden. Han blev desuden sigtet for overtrædelse af Lov om euforiserende stoffer.

Unge mænd overfaldet

Hornbæk: To unge mænd, en 17-årig fra København og en 22-årig fra Hørsholm, blev klokken 03.28 natten til torsdag overfaldet på Birkevej. Her blev de tildelt flere sprak af to gerningsmænd, som efterfølgende løb fra stedet. De fire unge mænd var ifølge politiets oplysninger oppe at toppes tidligere på aftenen, og det formodes, at det er denne uenighed, som har udviklet sig. De to gerningsmænd til overfaldet beskrives som A; mand, udenlandsk af udseende, 17-20 år, 165-175 cm hø og almindelig af bygning. Han havde kort, mørkt hår og var iført sort trøje med hætte. B; mand, udenlandsk af udseende, 17-20 år, 165-175 cm høj og almindelig af bygning. Han havde kort, mørkt hår og var iført en sort trøje ud over en trøje med hætte.

Butikstyv snuppet

Helsingør: En 16-årig ung udenlandsk mand blev klokken 17.10 tirsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri. Den unge mand havde været en tur i Føtex på Stürups Plads og her forsynet sig med diverse flasker shots.

Stjal slush ice

Hillerød: En 32-årig mand fra Helsingør blev tirsdag aften klokken 18.50 sigtet for butikstyveri, da han havde stjålet en slush ice i Bilka i Slotsarkaderne.

Havde hash med i bil

Kvistgård: En 40-årig mand fra Helsingør blev mandag aften klokken 19.15 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Da betjentene kom hen til bilen, kunne de lugte hash og bilen blev derfor undersøgt. Her fandt noget hash under et af bilens sæder, og den 40-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af Lov om euforiserende stoffer.