Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/04/10-2019/04/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hus brændte ned

Hornbæk: Et hus på Borsholmvej brændte mandag eftermiddag ned. Anmeldelsen om branden kom klokken 14.35 og det lykkedes ikke brandvæsenet at redde huset. Det skal nu undersøges nærmere, hvordan branden er opstået.

Ild i tagkonstruktion

Helsingør: En gasbrænder antændte mandag eftermiddag klokken 15.22 tagkonstruktionen på et hus på Holger Danskes Vej. Her var en 50-årig mand ved at lægge tagpap og benyttede i den forbindelse gasbrænderen, som altså antændte tagkonstruktionen. Branden var slukket efter kort tid og den 50-årige blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Fodgænger ramt af bil

Helsingør: En 40-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag klokken 17.56 påkørt, da en 34-årig mand, ligeledes fra Helsingør, ville svinge til venstre ad Esrumvej mod Bjarkesvej.

Spritbilist standset

Hørsholm: Mandag aften klokken 19.19 blev en 30-årig mand fra Tåstrup standset på Helsingørmotorvejen. Et pust i alkometeret viste, at han skulle havde ladet bilen stå, og han fik en sigtelse for spirituskørsel.

Indbrud i grill

Helsingør: Klokken 00.56 natten til tirsdag var der indbrud i Havnegrillen på Havnepromenaden. Gerningsmanden kom ind ved at knuse en rude, der er dog ikke konstateret noget stjålet. Gerningsmanden beskrives som en mand, 175-185 høj, alm. af kropsbygning, iført elefanthue og en jakke, der var lys ved torso og mørkere i siden, sorte bukser og sorte sko med hvid sål.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 22. – 23. april 2019

Færdselsuheld, Meløse

Klokken 07.52 blev der anmeldt et færdselsuheld på Amtsvejen i Meløse. En personbil ført af en 31-årig kvinde fra Dyssegård påkørte en personbil ført af en 32-årig kvinde fra Helsingør. Den 32-årige holdt stille og gav signal til at foretage et venstresving, hvilket den 31-årige overså – muligvis pga. den skarpe morgensol.

Bilerne blev hurtigt flyttet til rabatten, således trafikken kunne glide videre, og ingen af de to kvinder kom noget alvorligt til.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 13.31 pågreb personalet i Kvickly på Stjernevej en 15-årig dreng, som havde forsøgt at stjæle fire dåser Red Bull. En patrulje kom sidenhen til og sigtede drengen for butikstyveri.

Klokken 19.13 indløb der en anmeldelse fra samme butik, hvor en ny butikstyv havde forsøgt at stjæle blandt andet nogle smoothies. Da butikstyven blev opdaget, forsøgte han at stikke af fra stedet på cykel, ligesom han generelt var usamarbejdsvillig, og en patrulje blev derfor tilkaldt.

Butikstyven viste sig at være en 56-årig mand fra Ålsgårde, som var efterlyst til fogedretten, og han blev derfor anholdt. Under visitationen af manden blev der både fundet en mindre mængde hash samt en moderat mængde euforiserende stoffer og en digitalvægt på ham, hvilket han blev sigtet for, ligesom han også blev sigtet for butikstyveriet.

Færdselsuheld, Holte

Klokken 13.44 blev der anmeldt et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Sandbjerg. Her var en bil kørt sammen med en varevogn, hvilket resulterede i, at der løb olie ud på vejbanen, og den ene vejbane var derfor afspærret i en periode, imens der blev ryddet op. Der skete umiddelbart ingen alvorlig personskade ved uheldet.

Røg i køkkenet

Helsingør: Politi og brandvæsen rykkede klokken 00.06 natten til fredag ud til en mulig brand på Rytterbakken. Det viste sig, at der ikke var tale om en brand, men derimod om noget mad, som var brændt på, mens det stod i ovnen.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 11. – 12. april 2019

Computere stjålet fra skole

Ålsgårde: Otte bærbare computere med dockingstationer er klokken 01.34 natten til onsdag blevet stjålet fra lærerværelset på Hellebæk Skolen. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude.

Værktøj stjålet fra varebiler

Helsingør: Fra en Volkswagen Transporter, som holdt parkeret på Gl. Hellebækvej, er der i tidsrummet fra mandag klokken 19.00 til tirsdag klokken 08.45 stjålet forskelligt værktøj, blandt andet en slagboremaskine og en skruemaskine. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse bagruden. Også fra en Ford Transit, der holdt parkeret samme sted i samme tidsrum, er der stjålet værktøj. Der er der tale om fire skruemaskiner, to vinkelslibere, en slagboremaskine, en rendejernsbukker samt diverse blikværktøj. I dette tilfælde har tyven knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Golfudstyr og værktøj stjålet

Helsingør: Fra en Mercedes-Benz Vito, er holdt parkeret på Gl. Hellebækvej er der mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 08.30 er der stjålet et golfsæt samt diverse værktøj.

Rat og styreboks stjålet

Helsingør: Fra en BMW 5-serie, der holdt parkeret på Nordre Strandvej, er der mellem mandag klokken 21.00 og tirsdag klokken 09.00 stjålet rat, instrumentering og styreboks.

Bil brød i brand

Gentofte: En Ford Ka brød tirsdag aften i brand på Helsingørmotorvejen mellem afkørsel 2 og 3 i nordgående retning. Branden opstod under kørslen, men den nærmere årsag kendes ikke. Ingen personer kom til skade ved branden.