For kunderne betyder den lokalt forankrede Garant-butik i Kvistgård, at de altid er tæt på den de handler med – og det skaber tillid og tryghed i købet. Lars Steen Jensen er både ejer og direktør i butikken, der udmærker sig ved at kombinere et stort udbud af kvalitetsvarer med erfaren rådgivning og et stort korps af faguddannede montører, som kan løse alle opgaver fra montage af væg-til-væg tæpper og gardiner til fugefri gulve og klinker.

Hos Garant i Kvistgård er der mange muligheder for service og rådgivning. Du kan booke et uforpligtende besøg af Gardinbussen eller Gulvbussen og få vejledning og inspiration direkte i hjemmet når det passer dig. Du kan også vælge at booke et personligt møde i butikken. Og så er der naturligvis altid mulighed for at komme forbi Garant i Kvistgård i butikkens åbningstid.

Kvalitet og grundighed i højsædet
Garant i Kvistgård er stedet, hvor du som kunde altid regne med kyndig vejledning, inden for alt hvad angår tæpper, gulve, gardiner, markiser og fliser. Her er lækre løsninger håndteret af kompetente fagfolk i højsædet.

Hos Garant i Kvistgård satser de på kvalitet. Det betyder, at du ikke finder discountprodukter i forretningen. Til gengæld er butikkens udvalg attraktivt både i forhold til pris og kvalitet. Du kan finde gode tilbud, men det vil altid være på produkter, som både butikken og Garant-kæden samlet set kan stå inde for.

De har også løsninger til erhvervslivet. Vil du vide mere, så læs videre her. 

PR-foto Garant i Kvistgård