Mød den nye udvalgsformand: Claus Birkelyng Claus Birkelyng er nyvalgt byrådsmedlem – og ny formand for Børne- og Uddannelsesudvalget. Lær ham nærmere at kende.

Tre dagtilbud: Sådan arbejder vi med frisættelsen Arbejdet med at frisætte Helsingør Kommunes dagtilbud fra regler er i gang. Og det bliver grebet forskelligt an i kommunens forskellige dagtilbud.

Alma er kommet sikkert i land fra skilsmisseøen

8.D har skabt lydunivers i Tibberupskolens podcast-studie Et samarbejde med en komponist har givet gejst og kastet ny-producerede podcasts af sig på Tibberupskolen.

Gode oplevelser for børn i Helsingør i vinterferien I uge 7 holder skolerne vinterferie, og der er gode oplevelser i Helsingør og omegn for børn og barnlige sjæle.

Elever designer grønne plantevægge Eleverne i kommunens 7. klasser har skabt flotte og funktionelle grønne plantevægge til deres skoler.

10. klasse er et springbræt til en ungdomsuddannelse Et år i 10 klasse gør eleverne afklarede omkring fremtiden og giver dem et fagligt løft, siger vejleder.

Flere nyheder Skolen i Bymidten fejrede to års fødselsdag 7000 borgere skal hjælpe med at tage temperaturen på visionsmål Mød den nye udvalgsformand: Thomas Horn

Udvalgte job Pædagog til Klatretræet Pædagog til fritids- og ungdomsklub i Hornbæk Pædagog til Mariehønen Børnehuset Stjernedrys søger pædagog