Folk er stressramte som aldrig før. Vores dna er ikke særlig godt tilpasset til den moderne livsstil med alt for mange relationer og stimulationer samt mangel på søvn, sund kost, motion og frisk luft. For de fleste af os er det umuligt at ændre vores liv, så det passer bedre til vores natur – vi har f.eks. et arbejde vi skal passe.

Men vi kan få hjælp til at blive bedre til at navigere i det liv, vi nu engang har, så vi undgår stress og alt hvad det fører med sig.

I den hyggelige nordsjællandske by Tikøb møder vi Rikke Christine Olsen, der med firmaet In good hands har gjort det til sin mission at hjælpe folk med stress. Blandt hendes klienter er både dem, der er sygemeldt med stress og dem, der har brug for at komme ned i gear, måske for at undgå en sygemelding eller for bare at få det bedre i hverdagen.

Efter en behandling hos Rikke går man ud i verden i et gear, som er mere menneskevenligt, end det man kom ind med. Det kan helt konkret måles på hjernebølgehastigheder, og beskrives af mange klienter som at ‘komme ud af en dis’. Rikke kalder det et ‘helbredende gear’ – for når kroppen er i den tilstand, kan den hurtigt restituere efter en belastning. Sportsfolk kender fænomenet, at musklerne skal hvile efter hård træning – og det samme gælder for vores psyke.

Vil du vide mere, så læs videre her. 

Rikke Christine Olsen, In good hands