Mød arbejdsgruppen fra Helsingør Bymidteforum, cafeer, butikker og torvehandlende på Axeltorv samt kommunen og kom selv med dine ideer.

Helsingør Bymidteforum og Helsingør Kommune inviterer alle interesserede til dialogmødet ” Hvordan skal vi bruge Axeltorv i fremtiden?” torsdag den 30. januar kl. 19.15 – 21.00 i Toldkammeret.

På mødet bliver der oplæg fra en arbejdsgruppe med deltagere fra Helsingør Bymidteforum, cafeer, butikker og torvehandlende på Axeltorv samt Helsingør Kommune, som tidligere har mødtes for at drøfte forslag til, hvordan Axeltorv kan anvendes i fremtiden. Arbejdsgruppen er sat i verden for at gentænke brugen af Axeltorv, og se på brugen af de øvrige pladser i Helsingør Bykerne; Havnepladsen (Blomstertorvet), Wiibroe Plads og Simon Spies Plads.

Planerne for Axeltorv skal derfor ses i sammenhæng med byens øvrige udvikling og er en del af Helsingør Kommunes Vision 2030 om at ”udvikle levende bysamfund med aktive rum og udfoldelsesmuligheder”.

Med udgangen af 2020 løber de nuværende kontrakter med stadeholdere ud, så det er allerede til næste år, at nye ideer kan blive til virkelighed.

Dialogmødet afholdes i Toldkammeret, Store sal, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør torsdag den 30. januar kl. 19.15 – 21.00.

Tilmelding er ikke nødvendig.