Malerfirma Mikkel Sabroe
Strandgade 85
3000 Helsingør
30329477
sabroem@hotmail.com

Erfaren malermester flytter til Helsingør
Der er næppe noget der som ny maling kan gøre et rum lækkert igen. Det er selve fundamentet for en flot indretning. Et ordentligt malerarbejde får dine møbler, lamper og billeder til at tage sig strålende ud. Det er samtidig en anledning til at rydde op og måske skaffe sig nogle nye ting, der kan gøre hjemmet eller kontoret fabelagtigt.

Malermester Mikkel Sabroe ser frem til at betjene dig med alle typer maleropgaver, udvendigt som indvendigt. Han blev udlært maler i 2003 og har været selvstændig siden 2010.

”Jeg har ingen ansatte i mit firma, men jeg har et samarbejde med andre malermestre, som kan hjælpe mig, hvis det er relevant for opgaven,” fortæller Mikkel, der for nyligt er flyttet til skønne Helsingør. Størstedelen af hans kundekreds findes endnu syd for København, hvor han tidligere boede. For at spare tid på transport søger han flere kunder i Nordsjælland.

Flittig og dygtig 
Når du laver en aftale med Malerfirma Mikkel Sabroe i Helsingør kan du være helt tryg. Han er sig selv, og kan derfor fleksibelt fokusere fuldt ud på at løse din maleropgave.

”Jeg er mødestabil, arbejdsom og jeg afleverer aldrig en opgave før både du og jeg er tilfredse,” meddeler han.

Mikkel maler både for private, virksomheder og institutioner og løser både små og store opgaver til alles tilfredshed. Uanset om du skal have malet havelågen eller hele facaden, køkkenlågerne eller hele kontoret, kan han løse opgaven til perfektion.

Få et gratis og uforpligtende malertilbud i Helsingør
Samarbejdet med Malerfirma Mikkel Sabroe starter med en konsultation, hvor Mikkel sætter sig ind i jeres behov og kommer med gode råd om f.eks. farvevalg baseret på sin mangeårige erfaring. Inden malerarbejdet går i gang, er der en klargøringsfase, hvor der skal rengøres, slibes, spartles og evt. sættes væv op.

Mikkel Sabroe behandler hver kundes hjem, som om det var hans eget. Alle overflader og møbler beskyttes, inden malerarbejdet går i gang. Afslutningsvis sørger Mikkel for, der er rengjort, så alt er klar til at du kan sætte dine ting på plads igen.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på en maleropgave i Helsingør, er du meget velkommen til at kontakte Mikkel Sabroe på tlf. 30 32 94 77, eller skrive til sabroem@hotmail.com

Nymalet trappeopgang. Foto: ABW

sølvpartner