HCC Vej og Park
Telefon: 76 200 200
Vagtnummer: 40 131 737
E-Mail: hcc@hccvejogpark.dk

Følg HCC Vej og Park på Facebook

Hjælp til udendørsarealer
Har du brug for professionel hjælp til haven – Parken – Vejen – P-pladsen tilbyder HCC Vej og Park sin assistance. Firmaet har sit hovedkvarter i Lejre, hvorfra man kører til kunder overalt på Sjælland, herunder en lange række tilfredse kunder i Nordsjælland.

HCC Vej og Park tilbyder professionel hjælp til alle udfordringer på udendørsarealerne, du måtte stå overfor. Det gælder græsslåning, hækklipning, træfældning, træbeskæring, stub- og rodfræsning, og ikke at forglemme at de også påtager sig opgaver som anlægsgartner om vinteren.

HCC Vej og Park har den indstilling, at opgaven først er løst, når kunden er tilfreds. Det vigtigste fokus for HCC Vej og Park er kunden og dennes ønsker, og de gør en dyd ud af at gøre dig tilfreds. Efter at have været i markedet i mere end 10 år, har de samlet et team af medarbejdere, der alle har stor erfaring og kan håndtere alle opgaver indenfor have- og park-services.

Anlægsgartner og entreprenøropgaver i Helsingør
Ønsker man sig en ny have, eller at give den gamle en opfriskning, står HCC Vej og Park klar med råd og vejledning. De har stor ekspertise i blandt andet omlægning af haver, terrasselægning, indkørsler, stier og pladser.

Udendørsarealer
Er man en forening, kan man med stor fordel nyde godt af HCC Vej og Parks ydelser, både med hensyn til parkeringsarealer, men så sandelig også de grønne områder.

Man kan med fordel oprette en serviceaftale, der inkluderer præcis det man ønsker, og det giver kontante fordele og mindre administration med en aftale.

Træfældning i Helsingør
Det at fælde et træ er ikke nødvendigvis noget man bare lige gør. Man skal helst vide hvad man har med at gøre. og der har HCC Vej og Park både erfaring og kunnen, så du sikrer, at en træfældning ikke går ud over bygninger, anden beplantning eller belægning.

Vores sølvpartner, HCC Vej og Park tilbyder professionel Træfældning i Roskilde samt resten af Sjælland.

Deres specialer er bl.a.:

Topkapning
Kronereducering
Træbeskæring
Stubfræsning / Rodfræsning

Kontakt HCC Vej og Park for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Har du en opgave, stor eller lille, så kontakt HCC Vej og Park på telefon: 70 200 200
Døgnvagt ved akutte problemer, mobil: 40 131 737
Eller via deres kontaktformular her.