Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Weber grillkursus i december i Silvan i Helsingør

14. december 2017 17:00 - 20:00

Grill, Helsingør, Vinter
Grill, Helsingør, Vinter
Foto: WEBER

Hold grillen varm i en kold tid!

Selv om det danske klima ikke altid indbyder til udendørs aktiviteter, så griller vi videre som aldrig før – også om vinteren. Derfor afholder Weber et inspirerende grillkursus med fokus på netop vintergrillning. Den 14. december kommer kurset til Silvan i Helsingør – og der er sammensat en lækker menu.

Der bliver rig mulighed for at få ny grillinspiration, når grilleksperterne fra Weber kommer til Helsingør for at dele ud af deres bedste tips om grillning i vintermånederne.

Anders Jensen, Expansion & District Manager Grill Academy Nordics fortæller: “I begyndelsen grillede vi primært om sommeren og mest i weekender og ferier. I takt med gasgrillens udbredelse tændte vi også grillen på hverdage, og de senere år er det virkelig blevet populært at grille julemaden. Fra at være koncentreret omkring juledagene breder den trend sig nu til de øvrige kolde måneder. Det er jo altid hyggeligt at grille – året rundt. Jeg må dog indrømme, at oplevelsen for mig er særligt god, når temperaturerne falder udenfor, mens de stiger i grillen. Der er noget specielt over at grille, når det er koldt, og det må faktisk gerne være frostvejr.”

En 4-retters fra grillen
Anders Jensen tør ikke love frostvejr, når grillkurset løber af stablen. Til gengæld tør han godt love, at deltagerne kommer til at grille flere lækre retter under det 3 timer lange kursus.

– Vi lægger ud med vafler til forret – spinatvafler med røget laks og peberrodsdressing. Dernæst en sellerisuppe og de delikate buffalo turds. Til hovedret velhængte oksesteaks med middelhavskartofler grillet i kurv efterfulgt af krydrede græskarkager til dessert. Undervejs byder vi på snacks med et twist af jul, og jeg garanterer, at det kommer til at knase sprødt, siger Anders Jensen med et smil.

Der er 48 pladser på kurset, og det koster 399 kr. at blive en brandvarm vintergriller. Tilmelding her.

Detaljer

Dato:
14. december 2017
Tidspunkt:
17:00 - 20:00

Sted

Silvan Helsingør
H. C. Ørsteds Vej 12
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Map