Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udfold potentialet

marts 20 19:30 - 21:00

Morten Albæk er forfatter til flere bestsellers, bl.a. Generation fucked up? og Det gennemsnitlige menneske. Han er den første og eneste dansker, der er kåret og fremhævet af det anerkendte magasin The Internationalist som en af de mest innovative marketingledere i verden. Og så er han udpeget til bidrage til Vatikanstatens digitale strategi. Tirsdag den 20. marts besøger CEO for Voluntas Investment & Advisory A/S, Morten Albæk, Kulturværftets Store Scene med foredraget Udfold potentialet. Foredraget arrangeres af Kulturværftets Erhvervsklub og billetter kan bookes på www.kuto.dk

I foredraget Udfold potentialet fortæller Morten Albæk, hvorfor det er vigtigt at forløse det potentiale, som alle i hans organisation – også talentet – har. For lige så sandt det er, at de allerfærreste er udrustet med noget, der minder om guddommeligt talent, lige så sandt er det, at ingen fødes uden et potentiale, stort eller lille.
Det er lederens opgave at udfolde det potentiale, og derfor hylder Morten Albæk ikke Talent Management, men i stedet Potential Management. På samme måde vil HRM (Human Ressource Management) i fremtiden hedde HPD (Human Potential Development).

ENTRÉ: 195 kr. inkl. gebyr – arrangementet er gratis for medlemmer af Kulturværftets Erhvervsklub

Foto: ABW

Detaljer

Dato:
marts 20
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Sted

Kulturværftet
ALLEGADE 2
Helsingør, 3000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kuto.dk/