Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tøjbyttemarked ved spiseaftenen med Helsingør Familietjeneste

21. august 2019 16:00 - 19:00

Programmet er som sådan:
16-17.30 – tøjbyttemarked
17.30 Familiegudstjeneste
Derefter fællesspisning. Pris 15 kr for voksne og 5 kr for børn – tøjbyttemarkedet er det gratis at deltage i.
Vi slutter kl. 19.
Vi er allerede nået det punkt, hvor vi har brugt flere af jordens ressourcer end jorden kan nå at genskabe, og resten af året er vi i minus. Vi ved at tøj er en af de store klimasyndere, tekstilindustrien udleder mere co2 end flybranchen og shipping branchen…. Det kan vi gøre noget ved! Lad os bytte tøj i stedet for at købe nyt! Brugt af mig nyt for dig princippet. D. 21. august kan man komme med tøj, donere det – så lægge vi det ud på borde, til fri afhentning. Man kan så tage tøj til sig selv og familie, der har samme bopæl som en. Man må ikke tage til videresalg – det er ikke mening vi skal tjene på hinanden, det er meningen at vi skal forny og supplere garderoben uden at have penge fremme, og uden at belaste klimaet. Man må gerne give tøj uden at tage tøj, og man må gerne tage tøj uden at give – vi udligner sociale forskelle – og belaster ikke klimaet – byttemarkedet er for alle!
Ved familiegudstjenesten kl.17.30 medvirker FDF – FDF er en form for spejder, der hører til i kirken, og vil du vide mere om denne fritidsaktivitet, så spørg en i blå FDF skjorte – det er billigt at gå til FDF – og der kan søges fridtidspas, hvis økonomien er stram.
Det kræver ikke tilmelding at deltage, bare kom.
Så forny din garderobe og få dig en hyggelig dag i kirken, uden at skulle tænke på indkøb, madlavning og opvask! Smart ik?

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
21. august 2019
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Hjemmeside:
https://www.vestervangkirke.dk/aktiviteter/spiseaftner

Sted

Vestervang Kirke
Gurrevej 66
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier