Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teater på dit ansigt

januar 25 - februar 3

I den engelsksprogede forestilling WHOLE BODY TREATMENT VERSION 5 er publikums ansigt helt bogstavelig talt scenen, når Sara Hamming skaber en enestående intim og sanseskærpende teateroplevelse for kun ét publikum ad gangen. Et mikro-forestillingsformat, der kan opleves i Helsingør Teaterhus i perioden 25/1-3/2 2018.

Foto: Søren Meisner

I Whole Body Treatment 5 er Sara Hamming, der står bag performanceteatret Moribund, inspireret af den teknologiske udvikling indenfor ansigtsgenkendelse. Forestillingen afspejler vores liv, der er helt infiltreret af teknologier. Teknologier, der er lige så nærværende som huden og lige så usynlige som et øje, der er lukket.

Derfor bliver Whole Body Treatment 5 en forestilling om synlighed og usynlighed, om tekst og billede, om spørgsmål og svar. Både performerens og publikums krop bliver et aktivt interface (grænseflade) og gradvist zoomes der ind til teater på ansigtet. Forestillingen spiller for én patikum (publikum) ad gangen, med fysisk kontakt mellem performer Sara Hamming og publikum.

Forestillingen spiller 3 gange om dagen i 6 dage. Der er derfor kun 18 publikummer i alt, som får chancen for at opleve forestillingen. Find billetter her. Fra 16 år.

Detaljer

Start:
januar 25
Slut:
februar 3

Sted

Helsingør Teater Hus
Stengade 51
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Map
da_DKDanish
da_DKDanish