Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Suspekt

2. december 2017 20:00

Suspekt bliver ved med at overgå sig selv, ikke mindst med deres liveoptrædener. Nu er bandet aktuelle med deres sjette album, der bærer den opsigtsvækkende og stærke titel 100% Jesus.

– Vi har forsøgt at skabe noget kvalitet og noget, der kræver lidt af vores fans og de mennesker, vi rammer. Vi befinder os i en verden og et samfund, hvor alting skal gå ekstremt hurtigt. Vi scroller os så at sige igennem hverdagen og hvis et klip på Facebook med en dum, dansende hund er meget mere end 5 sekunder langt, så mister vi fokus. Det har vi forsøgt at udfordre og det gælder både for lanceringsvideoen og ikke mindst albummet. Det er selvfølgelig et sats, men et sats som for os er det rigtige og vi håber, at folk vil tage sig den tid, det tager – netop som vi har taget os den tid det tager, at skabe et så gennemført værk.

Suspekt har på imponerende vis kombineret det at være provokerende og grænseoverskridende med at nå et bredt publikum. Bai-D, Orgi-E og Rune Rask, der alle tre er opvokset i Albertslund, debuterede i 1999 med et album, der lagde grunden for undergrundssuccessen.

Bandet er altid overraskende, vilde og voldsomt underholdende ikke mindst til deres koncerter, der gennem tiden har budt på alt fra bål og brand til strippende nonner og latexmasker.

Publikum kan med andre ord forvente en vild fest til Suspekts tredje koncert på Kulturværftets scener.
Køb billetter

Detaljer

Dato:
2. december 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Kulturværftet
ALLEGADE 2
Helsingør, 3000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kuto.dk/