Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommer på museet, rumpejolleræs, fyrskibsomvisning

1. juli - 4. august

 

Sommer på M/S Museet for Søfart
Museet holder åbent hver dag i juli og august kl. 11-18. 

Fra 1. juli – 4. august:

Rumpejolleræs i dokken
På M/S Museet for Søfart kan man sommeren over ræse om kap i dokken på de splinternye 10 ’rumpejoller’ – et lille ’skib’ der kommer frem, når man vrikker med rumpen. Det ser skørt ud, det er sjovt – og det er mest for børn!

Byg dit eget drømmeskib – og bliv mesterbygger
I Sømandsværkstedet kan man bygge sit helt eget eventyrlige drømmeskib til at tage med hjem, og samtidig deltage i konkurrencen om at blive sommerens mesterbygger. Mesterbyggeren vinder et årskort til museet og et sejt DRØMMESKIB-byggesæt til at bygge videre med derhjemme.

Tag familien med på det  store maritime legeunivers DRØMMESKIBET, hvor der er masser af sjov for store og små landkrabber. Klæd jer ud og vær kaptajn for en dag. Kravl i motorrummet, last skibet og hold kursen.

Børn har gratis entré til museet! 
DRØMMESKIBET og rumpejollerne er støttet af Nordea-fonden.

Kom om bord på et ægte fyrskib
Med sin museumsbillet kan man hver mandag komme om bord på fyrskib NR. XVII i Helsingørs Kulturhavn. Mød fyrskibslaget og kom til åbent skib både over og under dæk.   

På udvalgte dage kan man også deltage i en omvisning og høre om fyrskibets konstruktion og funktion, samt de dramatiske beretninger om østtyske flygtninge, som blev samlet op af fyrskibet under Den Kolde Krig.

 

Læs mere
Del på sociale medier

Sted

M/S Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://mfs.dk/
Del på sociale medier