Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Queen Machine i stor rå hal

april 13 20:00

Der fyres godt op under Queens udødelige hits, når Kulturværftet og The Tivoli i Helsingborg for første gang går sammen om et internationalt koncertsamarbejde. Det foregår til april i Hal 14, hvor der denne aften er plads til 2900 danske og svenske koncertgæster.

Foto: Splitart – Sandra

Queen Machine har skabt deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine har spillet flere gange på Kulturværftet med stor succes, og nu inviterer vi svenskerne med til en fest uden lige, når Queen Machine for alvor folder sig ud i den voluminøse Hal 14.

Detaljer

Dato:
april 13
Tidspunkt:
20:00

Sted

Kulturværftet
ALLEGADE 2
Helsingør, 3000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kuto.dk/