Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kulturjagten 2019: Jagten på de forsvundne fortællinger

juni 14 16:00

Fredag den 14. juni går årets kulturjagt gennem Helsingørs gader – byens børn skal hjælpe med at genfinde historierne om Helsingør. Start kl. 16-17.

En virus har ramt byen Helsingør, hvor alle de voksne har glemt byens historier. En klog historiefortæller kan hjælpe med at genfinde historierne, men kun hvis byens børn hjælper til… 

Sådan starter årets kulturjagt, der har fokus på Helsingørs fortællinger. På en oplevelsesrig tur gennem Helsingør går jagten på både drabelige, sørgelige og sjove historier, der knytter sig til steder rundt i byen. Undervejs møder deltagerne bl.a. en alf, som kan skænke fortællingens kunst og svare på, hvordan man finder frem til den kloge historiefortæller, der kan hjælpe med at genfinde de glemte historier.

Helsingørs farverige historie-palette

Det er fredag den 14. juni kl. 16-18, at børn og voksne kan komme med rundt i Helsingørs farverige historie-palette. Samme eftermiddag spiller Musikskolens elever forskellige steder i byen, bl.a. på Kulturværftet, som deltagerne kommer forbi i løbet af jagten.

Der er også mulighed for at tilmelde sig fællesspisning i Toldkammeret, som starter kl. 18.