Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Stig Skovlind og Kaffeorkestret

september 20 20:00

Han er blevet betegnet som en af Danmarks mest lovende sangskrivere af blandt andre Anne Linnet, og er du ikke stødt på navnet Stig Skovlind før, så har du nok alligevel oplevet ham på scenen. Sammen med navne som Søs Fenger, Alberte Winding, Søren Sko og Martin Brygmann har han spillet et hav af koncerter. Nu blander Stig Skovlind sig i toppen af poppen med hans band Kaffeorkestret og deres seneste album “Singlerne”.

Siden 2013 har Stig Skovlind & Kaffeorkestret spillet 130 koncerter og haft fuld fart på udvikling af kvalitets-pop til folk, der ikke lader sig indfange af tidens modestrømme og jagt på salgstal. Bandet vil have deres helt egen plads i dansk musik.

Stig skriver sprudlende og sanselige tekster, der kobler sproget op på en masse livsglæde. Man bliver kort og godt glad i låget. Musikken henter inspiration fra bl.a. Caribien og Sydamerika og kombineres med begavet og opløftende, dansk hverdagspoesi.

Musikken er drevet af Stigs rejselyst. Som en anden Troels Kløvedal er han drevet til mange fjerne himmelstrøg, men særligt det Havannas pulserende liv, som har sat sit præg på hans musik – krydret med inspirationskilder som Paul Simon og Sting. Kunstnere som Bo Kasper og Lisa Ekdahl har udgivet sange i samme genre, der vel nærmest kan kaldes “Skandinavisk Bossa”.

Stig Skovlind kalder selv sin musik for “Dansk musik fra hele verden”, og vi glæder os til at komme med på rejsen den 20. september.

Praktisk information:

Del på sociale medier
Del på sociale medier