Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Lleoh

januar 29 19:45

Gennem vinteren og foråret 2019 præsenterer Toldkammeret en række intimkoncerter med nogle af de spirende kunstnere, som står over for deres gennembrud i Danmark såvel som udenlands. Her kan man bl.a. glæde sig til at høre Lleoh, Girls In Airports, Kajsa Vala, Ida Red og Fågelle. Alle koncerter koster 50 kr. og kan kombineres med fællesspisning inden koncerten. Første koncert er den 29. januar med Lleoh, som sammen med Jonathan Elkær fra det danske succesband Phlake har skabt et musikalsk univers, der bl.a. trækker tydelige tråde til 00’ernes pop og R&B-universer.

Trods sin nyfundne status som debutartist har den 25-årige sangerinde Lleoh (med det borgerlige navn Sarah Leonora) sunget siden barnsben og været i og omkring musikbranchen i mange år. Hendes musik trækker tydelige tråde til 00’ernes pop og R&B-universer, som dog udfordres af undertoner fra til tider insisterende melankolske tilstande.

Hun mødte Jonathan Elkær fra Phlake i 2015, og sammen har de stille og roligt bygget og udviklet Lleohs univers. Gennem en fælles kærlighed til de synth-bårne urbanlandskaber – komplimenteret med Lleohs stærke vokal og Jonathans stærke produktioner – har de nu fundet frem til et udtryk, der er til at føle på.

Sted

Kulturværftet
ALLEGADE 2
Helsingør, 3000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kuto.dk/