Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I FAMILIEN af Teatret Svalegangen

april 14 16:00

Helsingør Teater og Teatret Svalegangen præsenterer generationskomedien I FAMILIEN, som fanger den moderne families genvordigheder lige på kornet.

Her møder publikum alle generationer: de kommanderende og kontrolliderlige forældre, de irriterende svigerbørn og bedsteforældrene, som drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter. Der er lagt op til en komsammen med masser af tvangshygge og det er både hylende morsomt og uhyre genkendeligt for de fleste. Oplev forestillingen lørdag den 14. april kl. 16 på Kulturværftet.

Foto: Helsingør Teater og Teatret Svalegangen

Julen har englelyd, men for det ældre ægtepar Poul og Jette er højtiden præget af mislyd. Deres ønskejul er længder fra den socialbevidste datter, som ønsker en gavefri jul og karrieresønnens familie, der har en meterlang ønskeseddel med hvidriflet Royal Copenhagen, Transformers og dyre kuvertlagner. Udspændt mellem de to børns interesser og ikke mindst de elskede børnebørn, gør Poul og Jette deres bedste for at bevare overblikket og julefreden. Men hvor længe kan de holde fast?

Generations-clash

Familien er måske det vigtigste vi har, men idyllen kan let slås ud af kurs. Vi tror, vi er ens, men i dagens hyper-accelererende samfund lever vi mere og mere forskelligt. I FAMILIEN portrætterer en forpustet projekt- og karrieregeneration og forældrene, det grå guld, med masser af friværdi og fritid. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men det er som om generationskløfterne bliver dybere og dybere. Et oprør ulmer og langsomt krakelerer julefreden.

Tør du invitere din familie med?
Forestillingen består af:
59% Stenhård generationssatire, 17% Tvangshygge, 24% Hysteriske familietyper og 0% Familieidyl
Billetter koster fra 100 kr. pr. stk. (inkl. gebyr) og kan købes her: http://www.helsingor-teater.dk/i-familien/

Detaljer

Dato:
april 14
Tidspunkt:
16:00

Sted

Kulturværftet
ALLEGADE 2
Helsingør, 3000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kuto.dk/