Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HATESPHERE + LIVLØS + XENOBLIGHT på Kulturværftet

marts 1 20:00

Knivskarpe og klar til at jævne Kulturværftet med jorden den 1. marts lægger de danske thrash-konger HateSphere vejen forbi Helsingør inden længe. Med sig har de to af dansk metalmusiks nye stjernefrø; LIVLØS og Xenoblight, som begge er højaktuelle med friske debutplader i bagagen.

HateSphere har haft et travlt efterår i 2018 med udgivelsen af bandets 10. fuldlængde album “Reduced to Flesh” efterfulgt af de tur rundt på de europæiske landeveje. “Reduced To Flesh” har slået mørkere og mere brutale toner an i HateSpheres dødsthrash-univers, og det har givet liveshowet nye og voldsommere dimensioner. Og med et brølstærkt bagkatalog, som ingen kan fornægte, er der dækket op til et sandt ædegilde for ørerne. Om touren siger guitarist Pepe:

“Vi er som bekendt i fuld sving med at turnere verden rundt for at promovere vores nye plade, og selvom det er fantastisk at spille i det store udland, er det sateme lige så fantastisk at komme hjem at give den fuld smadder i lille Danmark”. Bassist Jimmy tilføjer: “Men man bliver sgu så træt, når man turnerer, og vi bliver jo ikke yngre, så vi må se, om vi overhovedet gider mere efter det her”. Vokalist Esse runder af: “Det bliver 11 fuldstændig vanvittigt fede aftener i ekstremmetallens tegn. To blærede supportbands og så os, der vil spille et voksent hovednavnssæt. Det bliver så fedt!”

Sted

Kulturværftet
ALLEGADE 2
Helsingør, 3000
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://kuto.dk/