Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis foredrag i TUBA: Tager du stadig ansvaret?

30. oktober 16:30

TUBA Helsingør holder gratis foredrag med temaet: “Ansvar og roller” den 30. oktober klokken 16.30. Foredraget er for unge, der er vokset op i familier med alkohol- og stofmisbrug.

Oplever du, at det altid er dig, der tager ansvaret for, at tingene fungerer og at folk har det godt omkring dig? Har du svært ved at slippe rollen som den person, der har styr på det hele?

Det kan have mange følger at være vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug. Når ens forældre ikke har været i stand til at være ansvarlige voksne, er det ofte børnene, der ender med at tage ansvaret for familiens trivsel. Hør mere, når TUBA Helsingør holder gratis foredrag med temaet ‘Ansvar og roller’ onsdag den 30. oktober kl. 16.30-18.00. Foredraget finder sted i TUBA Helsingørs lokaler på Lundegade 17A.

Foredraget sætter fokus på, hvilke roller man typisk får, når man vokser op i en familie med misbrug, og hvorfor man ofte kommer til at føle et alt for stort ansvar for andre.

Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofafhængighed. Tilmelding er ikke nødvendig.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
30. oktober
Tidspunkt:
16:30
Hjemmeside:
https://presscloud.com/csp/vocast/message.csp?KEY=663224696173558

Sted

TUBA & Headspace
Lundegade 17
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier