Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiegudstjeneste

april 18 16:00

Helsingør familietjeneste meddeler:

Kl. 16 åbner vi dørene til kreativ hygge og kaffe
kl. 17.30 er der familiegudstjeneste med Kristi Himmelfartstema
Derefter spisning til 15 kr for voksne og 5 kr for børn.

Kræver ikke tilmelding.

Kristi Himmelfart handler om en bittersød afsked. Disciplene må se deres Herre stige til himmels, men det er fordi han fra himlen kan være alt i alle.

Nogle gange må vi sige farvel til noget, for at give plads til noget andet.

Når man rykker fra vuggestue til børnehave, fra Børnehave til skole, fra den ene skole til en anden skole. Når man skifter hold til sport, fordi man er blevet bedre… der er mange eksempler fa vores eget liv på, at vi skal sige farvel til noget, for at give plads til noget andet. Den nødvendige afsked er temaet for familiegudstjenesten.

Sommerlejr
Ved spiseaftenen kan man melde sine børn til sommerlejr hos FDF kredsleder Lene Jacobsen, der også tager med på sommerlejr – eller kontakt Lene på [email protected]

Sommerlejr foregår på Nordsjællands Efterskole, og er tilrettelagt af Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Helsingør Familietjeneste betaler for lejren, hvis du bor i Helsingør Kommune. Det er for børn mellem 5 og 12 år, og der er samkørsel i private biler fra Vestervang Kirke. Lejren finder sted 5. til 8. juli. Vi sender erfarne FDF ledere afsted med børnene samt ungledere. Det er en kæmpe oplevelse, man bør unde sine børn!

Foto: ABW

Bøger!
Vi tager imod donationer af gode bøger frem til 16. maj, hvor vi afholder bog-bytte-marked i forbindelse med maj måneds spiseaften d. 16. maj. Vi kan desværre ikke afhente privat, men tager imod bøger ved spiseaftenene og i kirkens åbningstider. Til bogbyttemarkedet må man tage bøger, også uden at give, og alle er velkomne!

Detaljer

Dato:
april 18
Tidspunkt:
16:00

Sted

Vestervang Kirke
Gurrevej 66
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Map