Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eventyrlig familiekoncert i Toldkammeret – Baron von Münchhausen

februar 3 14:00

Kom med på et storslået familieeventyr fyldt med sang og musik, når Mustafa og Baron von Münchhausen rejser rundt til alverdens lande i søgen efter verdens bedste flaske vin til Storsultanen.

Den unge Mustafa har inviteret Baron von Münchhausen til Tyrkiet for at hjælpe med en særlig opgave. Storsultanen har nemlig udskrevet en storslået konkurrence: Den person, der kan finde verdens bedste flaske vin, vil få fri adgang til paladsets skatkammer – og måske endda blive kåret som den nye sultan.

Sammen drager Münchhausen og Mustafa ud på en lang rejse, hvor de møder Lytteren fra Libanon, Hvirvelvinden fra Wien og Jægeren fra Yemen. Hvem ved, måske kan de hjælpe dem i jagten på verdens bedste flaske vin?

Musikken (sang, keytar, violin og slagtøj) er komponeret af Mathias Madsen Munch.

Om musikerne

Mathias Madsen Munch har siden 2010 arbejdet med keytaren som sit foretrukne instrument, og har i denne koncert optimeret dens sound til at understøtte Jens Elfvings selvbyggede elviolin Elvari. De harmoniske og melodiske elementer understøttes af Tira Skambys energiske percussion-spil, der dækker både gedeklove, afrikanske trommer og johannesbrød.

Sted

Toldkammeret
Havnepladsen 1
Helsingør, 3000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kuto.dk/om/toldkammeret