Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dobbeltkoncert med lokale talenter: Transaxion og Drew and The Crew

februar 1 20:00

Der drysses med lokalt stjernestøv, når de to bands Transaxion og Drew and The Crew giver dobbeltkoncert på Toldkammeret 1. februar. Glæd jer til masser af guitar-riffs, grooves og gedigne klassikere fra Bowie til Deep Purple.

Transaxion

Der vælter masser af guitar-riffs og fede grooves ud over scenekanten, når TransaXion skruer op for deres progressive rock i Toldkammerets Store Sal. Inspirationen kommer fra bands som Dizzy Mizz Lizzy, RUSH og Dream Theater. Siden 2015 har bandet spillet koncerter over hele landet, så der venter med garanti en fed koncertoplevelse for publikum.

Andrew Murray and The Crew

Tag med tilbage i tiden og lad nostalgien strømme gennem kroppen til klassikere fra blandt andre Scorpions, David Bowie, Gary Moore, Led Zeppelin, Whitesnake, Cream, Deep Purple og AC/DC. Forsanger Andrew Murray, der oprindelig er fra den engelske by Sheffield, leverer som orkesterets frontfigur en fantastisk og sjælden sikker vokalpræstation. Han er blandt andet kendt fra X-faktor, hvor han for alvor beviste at han er blandt Danmarks absolut bedste rocksangere.

Alle bandets medlemmer er erfarne musikere, og sammen spiller de overbevisende gengivelser af de største rockhits – helt tilbage fra 70’erne og frem til i dag.