Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Allan Olsen – Solo

3. november 2017 20:00

Allan Olsen har siden debuten i 1980erne cementeret sin position som én af landets mest hyldede sangskrivere. Oplev multikunstneren i Toldkammeret, hvor 19 albumudgivelser og tusindvis af koncerter lægger bundklangen.

Det nittende album ’Hudsult’ er et dobbelt-album, der genremæssigt spænder fra mainstream rock til folk og rap. Det er efterfølgeren til udgivelsen ’Jøwt’ fra 2013, der gik rent ind hos publikum og fik både guld og platin. Albummet vandt også kategorien Årets Danske Voxpopudgivelse til Danish Music Awards i 2013.

Allan Olsens musikalske profil kan ikke indfanges med en genre, han bevæger sig flydende rundt i de fleste og nu også i den litterære verden. I 2015 debuterede Allan Olsen som forfatter med den meget roste erindringsbog ’Tilfældigt Strejfet’, der fik en varm modtagelse af pressen og hurtigt blev en bestseller.

De seneste par år har Allan Olsen været landet rundt på flere soloturnéer, men i 2016 drog han på opfordring fra publikum atter på en omfattende Danmarksturné med sit femmands-band. Den følges nu op af en ny solo-turné i efteråret, hvor sangene fra den nye udgivelse og bagkataloget iltes på landets intimscener.

Bestil billetter

Foto: allanolsen.dk

Detaljer

Dato:
3. november 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Toldkammeret
Havnepladsen 1
Helsingør, 3000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kuto.dk/om/toldkammeret