Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

​CLICK Festival 2019 – fra kunstig intelligens og klassiske koncerter til guidede ture og gratis aktiviteter

maj 18 - maj 19

18. – 19. maj åbner den 9. udgave af samtidskunst-festivalen CLICK Festival og inviterer inden for til to intense dage med koncerter, performances, installationer, talks og workshops.Under tematitlen Death Worlds undersøger CLICK Festival i år begrebet nekro-politik, også kaldet dødens politik. Her stiller vi spørgsmål ved den politiske administration af liv på jorden samt de direkte og indirekte konsekvenser heraf: Hvem har ret til at leve, og hvem lader vi dø?

Åbningsevent fredag på Toldkammeret

Åbningsevent for festivalen ligger i år allerede fredag aften og sker ved en stor fællesspisningsevent i Toldkammeret efterfulgt af en koncert arrangeret af en af festivalens samarbejdspartnere DJFBA (landets største komponistforening for professionelle komponister). Endelig er der visning af Chronicle Of Light Year, der er en co-produktion mellem Kulturværftet og Very Mainstream Studio (TW). Der er gratis adgang til såvel åbningstaler, koncert og visningen af Chronicle Of Light Year.

Rundvisninger

Som noget nyt byder festivalen både lørdag og søndag på rundvisninger, hvor publikum får mulighed for via en guidet tur ind i festivalen at komme bag om værkerne og kunstnernes tanker. Rundvisningerne foregår på danske og er begge dage kl. 13 og 16.

Del på sociale medier
Del på sociale medier