Helsingør får en ny aktør i markedet for erhvervsejendomme, når danbolig for første gang åbner et erhvervscenter i byen. Dermed går en ny spiller ind i markedet for projektsalg, nybyggeri, erhvervslokaler og udlejning.

Den 15. september slår danbolig Erhverv officielt dørene op i Helsingør. Det betyder, at kommunen får en ny aktør inden for handel med investeringsejendomme, butikker, lager-, produktionslokaler, kontorer, projektsalg og lejemål.

– Vi vil være repræsenteret i de områder, hvor der er vækst og udvikling, og her har vi længe haft Helsingør i kikkerten. Vi er allerede stærkt positioneret på privatmarkedet i Helsingør, og modsat de fleste andre i branchen, udnytter vi helt målrettet synergierne mellem privat- og erhvervsmarkedet og udvider nu med et erhvervscenter i Helsingør, fortæller Per Bie, administrerende direktør hos danbolig Erhverv.

Kendte ansigter udvider forretningen

Bag danboligs nye erhvervscenter er der kendte lokale kræfter. Kim Nielsen, Casper Nielsen og Michael Theilmann bliver de nye indehavere, og de driver allerede danboligs mæglerforretning for privatboliger i Helsingør.

– Det er rigtig spændende for os at kunne udvide forretningen til nu også at omfatte erhvervsejendomme. Med vores lokalkendskab og indsigt i områdets erhvervsliv og ejendomsmarked, var det en naturlig vej at gå. Og med danbolig-navnet og Nordea i ryggen får vi en særdeles stærk position, forklarer Kim Nielsen, der er en del af ejerkredsen bag danbolig Erhverv Helsingør.

Lokalkendskab og tilstedeværelse

danbolig Erhverv er med det nye center i Helsingør nu repræsenteret syv steder i landet, og planen er at fortsætte udvidelsen.

– Med åbningen i Helsingør vil vi også gerne signalere, at der sker en masse uden for landets største byer. Her vil vi være repræsenteret, fordi vores indfødte specialister med lokalt markedskendskab kan gøre en forskel inden for både projektsalg, nybyggeri, erhvervsejendomme og udlejning, siger administrerende direktør i danbolig Per Bie.

Ifølge Per Bie har der for ejendomsinvestorerne de senere år været noget at vinde ved i højere grad at søge væk fra de store byer. Ved at rette blikket mere ud i landet, kan investeringerne ofte give et højere afkast.

– Derfor prioriterer vi den lokale tilstedeværelse og synergierne mellem privat- og erhvervsmæglerne, som vi ser det nu i Helsingør. Vores tilgang er, at man ikke sælger en forretningsejendom i Kvistgård fra et skrivebord i København, forklarer administrerende direktør i danbolig Erhverv, Per Bie.

Fakta om danbolig Erhverv

Syv erhvervscentre i Aarhus, København, Roskilde, Kolding, Holbæk, Hillerød og nu Helsingør.