Tilbered en lækker menu i godt selskab
Mens vi venter på at restauranterne åbner igen, kan du gå i køkkenet med to af vores dygtige kokke fra Aurora og Tycho Brahe. Vi har sammensat en lækker tre-retters menu, som vil kræse om dine smagsløg og ikke mindst imponere dine gæster. Du kan vælge alle tre retter, eller udvælge hvilke, som som passer bedst til lige netop dit selskab. Forret, hovedret og dessert, som alle er tilberedt af gode råvarer, og ikke vil holde dig væk fra dine gæster for længe ad gangen. Men, du kan jo også invitere dem med i køkkenet og lade tilberedningen være en del af aftenens underholdning.

For hvert ret har vi sørget for en fyldestgørende indkøbsseddel, noteret hvilket køkkenudstyr du skal bruge og skrevet en grundig opskrift, som tager dig igennem skridt for skridt. Følg med på skærmen, når kokkene viser tips og tricks og giver dig de sidste instrukser til en vellykket middag. Vi har også anbefalet vine, der passer godt til både forret og hovedret.

Cook-along med ForSea

Hvidvinskogte muslinger med asiatisk twist
Moules Marinières, bæredygtigt fangede muslinger kogt i hvidvin er noget af det lækreste det sydfranske køkken har at byde på. Du kan forholdvis let tilberede dette festmåltid med et lille twist af orienten.

Start med forretten

Stegt torskeryg med fennikelsalat og klassisk hollandaisesauce
Byd på en enkel og lækker hovedret med MSC-certificeret torskeryg anrettet på en sprød fennikelsalat med bolchebeder og babyspinat med en klassisk hollandaise ved siden. Saucen er ikke bare en nydelse sammen med fennikel og stegt torsk, men er også en af det franske køkkens fem grundsaucer og repræsenterer de såkaldte emulsionssaucer.

Sæt i gang med hovedretten

Gino, en svensk frugtklassiker
Opskriften på Gino er enkel, god og skøn som en frisk dessert. Det er en klassiker fra restauranten PA & Co på Riddargatan i Stockholm. Mundrette stykker af kiwi, banan og jordbær, garneret med revet hvid chokolade og serveret med enten flødeskum eller en god økologisk vaniljeis. Perfekt som afslutning på en skøn tre-retters middag.

Gå direkte til desserten

Vinanbefalinger
Vi har udvalgt de perfekte vine til både tilberedning og nydelse til retterne. De balancerer og fremhæver nuancerne i maden, og alle kommer fra vores sortiment Selected Wines, bæredygtige vine fra Sydafrika.

Butienverwachting – Sauvignon Blanc
75cl, 13%
Blomstrende og sprød, som passer perfekt til at nyde med muslingerne.

109 SEK
Selected Wines

The Winery of Good Hope – Chenin Blanc
75cl, 13%
Velsmagende med toner af tropiske frugter, vanilje, banan og ristede mandler.

109 SEK
Selected Wines

Hartenberg – Chardonnay
75cl, 13%
Toner af pærer, tropiske frugter, vanilje og ristede mandler. Duft af egetræ.

149 SEK
Selected Wines

Vil du have maden serveret…?
Du er hjertelig velkommen i Øresunds flydende restaurant, når vi igen åbner dørene til Restaurant Waves på Aurora den 6. maj Du kan allerede booke bord nu. Vi kan bl.a. tilbyde samme ret som hovedretten i vores Cook-along, men har naturligvis flere fantastiske retter på menuen, – perfekt til sæsonens forårsfine dage. Velkommen ombord!

Book bord på Waves