Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "dit-helsingoer.dk.mysql.service.one.com" in /customers/3/f/a/dit-helsingoer.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Ragnar Lauritzen Motorcykelservice – Dit Helsingør

Ragnar Lauritzen Motorcykelservice
Oldenvej 41
3490 Kvistgård
20 11 27 41
info@ragnarlauritzen.dk

Følg Ragnar Lauritzen Motorcykelservice på Facebook 

Autoriseret Honda værksted
Ragnar Lauritzen Motorcykelservice er autoriseret Honda værksted og samtidig specialister i BMW.

Du kan trygt besøge værkstedet på Oldenvej med din motorcykel. Alle medarbejderne er passionerede omkring motorcykler, har høje kvalitetsstandarder og bruger kun godkendte reservedele.

På butikkens hjemmeside får du et godt overblik over mulighederne, også hvis du leder efter en brugt motorcykel.

Stor erfaring med motorcykelskader
Igennem 40 år har motorcykelværkstedet i Kvistgård opbygget en stor erfaring med forsikringsskader, og har i dag et solidt og formaliseret samarbejde med de store danske forsikringsselskaber. Medarbejderne er eksperter i at reparere alle typer skader, fra alle producenter og på alle typer af motorcykler.

Alle de mange praktiske opgaver, der er i forbindelse med en skade, ordner man hos Ragnar Lauritzen Motorcykelservice. De skriver forsikringsrapporten, kontakter taksatoren, bestiller de nødvendige reservedele hjem, og tager i det hele taget kærligt hånd om dig som kunde gennem hele forløbet. De henter endda motorcyklen overalt i Nordsjælland, hvis uheldet har gjort, at den ikke selv kan køre til værkstedet.

Vinteropbevaring
De kan også hente og bringe din motorcykel i forbindelse med vinteropbevaring. I perioden oktober til marts opbevarer de din motorcykel i en hal, der er tyverisikret mv. I forbindelse med vinteropbevaring har de også et skarpt tilbud på service og reparation, så du er klar til landevejen, når det bliver forår igen.

Helite veste
Foruden køb, salg og service af motorcykler rummer Ragnar Lauritzen Motorcykelservice en lille detailbutik, der bl.a. forhandler helite veste, som gør dig ekstra sikker på landevejene. Vesten stabiliserer din nakke, rygsøjle og overkrop, og omfatter en airbag, der kan være med til at reducere skaderne ved et eventuelt styrt.

Tag med op tur fra forår til efterår
Som de motorcykelentusiaster de er, arrangerer Ragnar Lauritzen Motorcykelservice fælles MC ture i hele sæsonen, fra marts til oktober. De kører fra deres adresse kl. 17 og turen varer en time. Følg forretningen på Facebook eller tjek datoerne på hjemmesiden, så du kan komme med på den næste tur.

Kunderne siger
”Godt sted. Flot og ryddeligt værksted” – Steen

”Super service. Har bøvlet meget med at få en ældre motor til at spinde. Det klarede de til UG” – Kurt

”Godt værksted. Kom uanmeldt og blev taget særdeles godt imod. Endte med at bestille nye dæk. Kaffe og super fin service” – Jørn

”Flinke og kompetente, altid tid til en snak og en kop kaffe” – Kim

”Super kompetente, venlige og søde. Meget rimelig pris og høj kvalitet” – Camilla

sølvpartner