Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "dit-helsingoer.dk.mysql.service.one.com" in /customers/3/f/a/dit-helsingoer.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 MB Watch – Dit Helsingør

MB Watch
Frederiksbrovej 6
3400 Hillerød
52173860
kontakt@mb-watch.dk

Følg MB Watch på Facebook og Instagram

Dit personlige ur
Design af ure kræver viden, erfaring og et sikkert håndelag – den ekspertise finder du hos MB Watch. MB Watch er en dansk webshop og producent af speciallavede ure. Som kunde her er du sikret under dansk købelov, herunder dansk garanti og reklamationsret.

I webshoppen kan du bygge dit eget ur, idet du selv kan vælge, hvordan kassen, skiven, viserne og lænken skal se ud. Du kan bl.a. vælge farver og tekst og således sætte dit eget præg på dit nye ur. Uret bliver først sat i produktion, når du har bestilt dit ur, og alle ure bliver omhyggeligt kvalitetstestet inden levering.

”Man kan nu sammensætte sit ur på mere end 350.000 forskellige måder. Der er ikke to ure der er ens,” fortæller Morten Brandt Klausen, stifter af MB Watch. 

Høj kvalitet
Det, at man kan få skrevet en personlig tekst på skiven, tiltaler mange kunder. Det er naturligvis oplagt at få skrevet sit navn uret, men flere vælger andre tekster, som er med til at fortælle historien om hvem man er. Et ur kan således vækker minder om en mærkedag, eksempelvis en konfirmation, en eksamen eller en vielse.

Urene fra MB Watch er af høj kvalitet og holder i mange år. Alle ure bliver samlet i eget værksted, hvilket gør at kvaliteten er i højsædet. Urkasserne og lænkerne er udført i 316L stainless steel, de er monteret med ridsefrit safirglas og er vandtætte ned til 10 ATM / 100 meter. Dit ur bliver leveret i en smuk æske.

Fragtfri levering og 30 dages returret
Som kunde hos MB Watch får du 30 dags bytte- og returret. Derved har du god tid til at finde ud af, om dit nye ur er det rigtige for dig. Du kan altid kontakte MB Watch med henblik på forlængelse af din bytte- og returret.

Dit ur leveres fragtfrit til nærmeste GLS pakkeshop. Det kan tage op til 14 dage, da uret først bliver sat i produktion ved bestilling. Men som regel går det hurtigere, og med GLS kan du hente dit nye ur i en pakkeshop tæt på dig.

Foto: MB Watch

sølvpartner