Kids-world, der har eksisteret siden 2006, beskæftiger i dag over 75 medarbejdere.

Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Tidssvarende og godt udvalg
Kids-world er en af Danmarks største virtuelle verdener for børn. Kids-world blev skabt af Annette Lykke Nielsen og Jesper Klit Johansen, da parret savnede en webshop, der kunne tilbyde et tidssvarende og godt udvalg af børnetøj samtidig med en høj kundeservice. I dag leverer de foruden børnetøj, også fodtøj, legetøj og interiør til børn.

Kids-world, der har eksisteret siden 2006, beskæftiger i dag over 75 medarbejdere. Hovedkvarteret ligger i Jylland, hvorfra Kids-world forsyner Sjællands børnefamilier med varer fra mange forskellige producenter. De har et kæmpe udvalg af mærker, overskueligt præsenteret, og det er tydeligt, at der ofte tilføjes nye mærker til udvalget. 

Kids-world arbejder målrettet med at være først med de nye kollektioner fra både danske og udenlandske designere. Medarbejderne arbejder på flere fronter med at formidle deres viden om produkterne til kunderne, bl.a. i teksterne på webshoppen og størrelsesguiden, men også i dialogen med kunderne før og efter lynhurtig levering.

Kids-world fik E-Handelsprisen for deres fokus på den gode kundeservice.

Super service
Det er et arbejde, som har udmøntet sig i en af de mest prestigefulde priser, en forretning kan få, nemlig E-handelsprisen, “Brugernes Favorit”, som Kids-world modtog i 2018. Kids-world fik netop prisen for deres fokus på den gode kundeservice. Og forretningen får da også rigtig mange gode anmeldelser på sin Facebookside – her et lille udpluk:

”Altid en god oplevelse. bestiller, bekræfter og sender! Har altid varerne næste hverdag! Super!” – Miamarie

”Denne skønne hjemmeside har altid en masse lækkert til børnenes garderobe, og nyt legetøj til værelset. Servicen er i top og de mange gange jeg har bestilt, er varerne kommet dagen efter.” – Marina

”Super fint udvalg, lækre varer og god kundeservice. Det er helt sikkert, ikke sidste gang jeg handler her” – Sanne

På den anden side af sundet
Kids-worlds mission er fortsat: “At skabe et fantastisk shoppingunivers med alt til baby, børn og teenagers, hvor kunderne føler, at de handler med mennesker.”

Den danske virksomhed har valgt at ekspandere yderligere – til Sverige. De vil tilbyde svenskerne den samme gode service og det samme store produktudvalg, trods beliggenheden på den anden side af sundet. Det kræver bl.a. oversættelse af over 45.000 produkter, samt tusindevis af tekster på hjemmesiden.

sølvpartner