CTI Party
Tlf. 53 86 56 46
mandag – fredag kl. 10 – 12

Festartikler i alle afskygninger
CTI Party er stedet for dig, som skal holde fest i Helsingør eller omegn. Hvad enten du skal holde bryllup, barnedåb eller børnefødselsdag med Anders And på servietterne, så kan du via CTI Party skaffe de nødvendige remedier. Paptallerkner, duge og krus med tegneserie-motiver kan bestilles i webshoppen, som sikrer hurtig levering, så dine festdrømme nemt kan blive til virkelighed.

CTI Party er Danmarks største leverandør af festartikler. Det brede sortiment, sikrer dig, at du kan finde lige det, som du står og mangler til festforberedelserne. Udvalget dækker over en lang række CE-godkendte produkter: duge, tallerkener, krus, guirlander, sugerør, servietter, flag og meget mere. Kvalitetsstemplet sikrer dig værdi for pengene, og den høje kvalitet kombineres med lave priser og god service.

Bliv klar til alle fester og events
Inspiration og ideer er CTI Party endvidere leveringsdygtige i, da du nemt kan navigere rundt på hjemmesiden og tjekke de forskellige produkter og temaer ud. På den måde kan du uden problemer shoppe og realisere dine tanker for en festlig begivenhed eller få nye ideer til bordpyntning med rosenblade og sæbebobler, balloner i alle tænkelige farver eller konfetti.

I den travle og spændende forberedelsestid inden et bryllup kan CTI Party være behjælpelige med alt til faget hørende, således at du kan få stablet den ønskede fest på benene. Leveringen af alt fra den røde løber til bordkortene, servietringene og takkekortene står CTI Party for, således at grundlaget for fabelagtige fester til glæde for både værter og gæster gang på gang bliver realiseret.

Det startede med balloner
CTI Party startede som en virksomhed med fokus på ballonsalg med alt, hvad det indebar, og balloner er den dag i dag virksomhedens spidskompetence. CTI Party kan betegne sig selv som Danmarks største leverandør af balloner med og uden helium, reklameballoner og tilbehør som pinde og snore. Firmaet tilbyder også ballonporte, ballondrops og andre festlige og dekorative indslag med balloner.

Med tiden er det store ballon-sortiment udvidet til en masse andre festartikler. Alle produkterne er beskrevet og vist på hjemmesiden, hvor du nemt kan shoppe og se de forskellige begivenheder og fester, som vores sølvpartner, CTI Party har varerne til.

Del på sociale medier