Begivenheder

Seneste indlæg

Foto: David Amzallag

Helsingør forbereder sig til Sundtoldens Dage

Sundtoldsmarkedet har i år en anden form på grund af Corona. I stedet for markedet kan du d. 8.-15. august opleve Sundtoldens Dage som en byfestival, der fejrer Helsingørs storhedstid under Øresundstolden.

Tag på opdagelse i havets mageløse natur

Tag på opdagelse i havets mageløse natur

Badevandstemperaturen er næsten lige så varm som luften denne sommer. Det giver gode betingelser for at tage på eventyr på og i havets natur. I Helsingør tilbyder Øresundsakvariet spændende oplevelser ved kysten og til havs.

Foto: ABW

Politirapporten

Espergærde: En kvinde stjal mandag formiddag en bunke t-shirts fra et bord uden for Tøjeksperten i Espergærdecentret. En medarbejder opdagede tyveriet og løb efter kvinden, som smed t-shirtene fra sig og kørte fra stedet i en Skoda Fabia.

Dansk Rakkerpak på plejehjemsbesøg i påsken til stor glæde for beboerne. Til PASSAGE Festival vender de stærkt tilbage - denne gang som de skøre strømere. Foto: Jens Frimann Hansen

PASSAGE Festival på plejehjemsbesøg

PASSAGE Festival sender gadeteater ud til plejehjem i Helsingør Kommune til glæde for beboere.

Gode badestrande, foto: Friluftsrådet

Se listen: Her finder du Danmarks reneste badevand med Blå Flag og Badepunkt

De danske Blå Flag strande er kendt for deres høje kvalitet og gode faciliteter. Badepunkt er ved at sprede sig i Danmark og markerer mindre badesteder med god badevandskvalitet.

Cykelferie ved Søhøjlandet, foto: Friluftsrådet

Sådan fordeler feriepengene sig på kommuner

Forbrugerne såvel som erhvervslivet kan se frem til, at en stor del af danskerne får udbetalt en pose feriepenge. Der er dog store forskelle på, hvor meget den gennemsnitlige lønmodtager i hver kommune står til at få udbetalt, viser en ny undersøgelse fra Spar Nord.

Esrum Sø om morgenen, foto: Friluftsrådet

Udforsk de nordsjællandske søer fra vandsiden

Den danske natur kan noget helt særligt, når man sidder i en kano eller kajak og kan komme helt ind til kysten og se den fra et nyt perspektiv. Nationalpark Kongernes Nordsjælland byder på landets to største søer: Esrum Sø og Arresø.

Hjernerystelse, foto: KU

Svært at vende tilbage til job efter hjernerystelse

Hvert år rammes op mod 25.000 danskere af hjernerystelse. Størstedelen af de hjernerystelsesramte oplever bedring inden for to til tre uger. Men 30 til 40 % oplever langvarige gener, der varer ud over den første måned.

Vild mad, foto: Friluftstrådet

Få vilde madoplevelser i Danske Naturparker

Har du prøvet at lave grillmarinade med vilde urter, mælkebøttesodavand eller tangsuppe med råvarer fra naturen, som du selv har fundet?

Foto: Pankas

Miljøvenlig asfalt rykker tættere på Helsingør

Vej- og asfaltvirksomheden Pankas har taget deres nye miljøvenlige asfaltfabrik i Allerød i brug kun 34 km fra Helsingør Rådhus. Dermed reducerer de afstanden, lastbilerne skal tilbagelægge for at komme til kommunen, med 71 procent.