Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 31/8-19/9-2020.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud på skole, Helsingør

Der indløb klokken 10.07 anmeldelse om, at der mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 02.45 havde været indbrud på HF VUC Nordsjælland på Gurrevej. Ukendte gerningsmænd kom ind via et opbrudt vindue på 1. sal ved brug af en medbragt stige. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Ipads og playstation stjålet

Helsingør: Mellem klokken 01.00 og 04.00 natten til søndag blev tre ipad og to playstation stjålet fra en lejlighed på Kingosvej. Der blev holdt fest på stedet og tyveriet skete efter der var kommet flere uindbudte gæster til festen. Tyveriet blev anmeldt søndag aften omkring klokken 19.30.

Paller stjålet

Helsingør: Omkring klokken 01 natten til torsdag blev der stjålet 12 paller fra Netto på Gefionsvej. Der er set en gul eller orange Peugeot Partner på stedet i forbindelse med tyveriet.

Mobiltelefon stjålet

Helsingør: Mellem klokken 10.50 og 11.00 onsdag formiddag blev en mobiltelefon stjålet fra en Seat Altea, som holdt på H P Christensvej. Bilen var ulåst, da tyveriet skete. Tyveriet blev anmeldt onsdag eftermiddag klokken 15.56.

Var i besiddelse af hash

Helsingør: En 18-årig mand fra Helsingør blev onsdag aften klokken 18.08 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet af en patrulje på Tårnhøjvej.

Stjal nøgler

Hornbæk: En taske med nøgler og betalingskort er mellem klokken 21.33 og 21.38 tirsdag aften blevet stjålet fra Ewaldsgården. Her kom tre personer ind i restauranten og spurgte, om de kunne få et værelse. Medarbejderen på stedet opdagede herefter, at der manglede en taske med nøgler og betalingskort fra receptionen, hvor den ene af de tre mænd havde været henne for at klappe en hund. Udover, at de tre havde mørkt hår, var iklædt joggingtøj, sorte mundbind og talte engelsk, er der ikke yderligere signalement af dem.

Fest blev lukket

Hornbæk: Mandag aften klokken 23.48 kørte en patrulje ud til Idrætshallen på Carl Bødk. Nielsens Vej, hvor der blev holdt fest og spillet høj musik. Festdeltagerne blev bedt om at skrue ned for musikken og sluttede efterfølgende festen.

 

Sigtet for vold

Helsingør: En 45-årig mand fra Hornbæk blev søndag sigtet for vold efter en kontrovers med en 38-årig mand fra Espergærde i Managym på Klostermosevej. Episoden skete klokken 11.57, og den 38-årige mand blev ifølge anmeldelsen slået i ansigtet af den 45-årige.