Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 280416-110516.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-helsingoer.dk

Færdselsuheld, Hornbæk.
Tidspunkt: 09/05-2016

Kl. 1848 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Hornebyvej og Ndr. Strandvej.

Part 1, personbil ført af en 64 årig mand fra byen, kørte på Ndr. Strandvej mod sydvest og foretog venstresving til Hornebyvej, hvorunder han påkørte part 2, cykel ført af en 47 årig mand fra byen, der kørte på Ndr. Strandvej mod nordøst og skulle lige ud i krydset. Ingen personskade.
Færdselsuheld, Helsingør.
Tidspunkt: 02/05-2016

Kl. 1525 anmeldtes et færdselsuheld på Jernbanevej.

Part 1, bus ført af en 60 årig kvinde fra Fredensborg, foretog vending med bussen, hvorunder hun påkørte part 2, en 87 årig kvinde fra byen, der gik i fodgængerfeltet.

Part 2 blev fløjet til behandling på Rigshospitalet – Traume i tilkaldt helikopter.

Færdselsuheld, Kvistgård.
Tidspunkt: 02/05-2016

Kl. 1630 anmeldtes et færdselsuheld på Kongevejen.

Part 1, personbil ført af en 48 årig mand fra Helsingør, kørte på Kongevejen mod sydvest og foretog svingning mod syd ind foran part 2, motorcykel ført af en 58 årig mand fra Helsingør, der kørte på vejen mod nordøst. Efter påkørslen blev part 2 overført til Rigshospitalet – Traume i tilkaldt helikopter. Vejen spærret i en længere periode, men åbnet etapevis.
Røveri, Helsingør.
Tidspunkt: 27/04-2016

Kl. 2204 anmeldte personale fra hjemmeplejen, at de var blevet opmærksomme på, at en 61 årig handicappet mand i rullestol tidligere på aftenen, var blevet opsøgt på sin bopæl i Kongensgade af A, der havde truet ham med en kniv til at udlevere kontanter, smykker og elektronik.

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 180 cm, hulkindet uden skæg og kort gråt hår. Han var iført blå cowboyjakke og sorte Adidas træningsbusker med hvid stribe ned langs hvert ben.