Her kan du læse uddrag fra politiets døgnrapporter omhandlende Helsingør Kommune i perioden 26-30. april 2020.

Færdselsuheld, Hornbæk

Klokken 13.20 skete der et færdselsuheld på Svinggårdsvej, idet en 25-årig kvindelig bilist fra Taastrup overtrådte sin vigepligt ved Borsholmvej og påkørte en 46-årig kvindelig bilist fra Hornbæk. Der skete ved uheldet umiddelbart ingen personskade og ej heller større materiel skade. Den 25-årige kvindelig bilist blev efterfølgende sigtet for forholdet.

Uro, Helsingør

Klokken 23.45 blev det anmeldt, at nogle unge mennesker havde forsamlet sig på Føtex’ p-plads, hvor de spillede fodbold og hørte høj musik fra biler. En patrulje blev sendt til stedet for at bede de unge mennesker om at finde på noget andet at lave, hvilket de efterkom.

Brand i sommerhus, Hornbæk

Klokken 22.46 indløb der anmeldelse om brand i et sommerhus på Ræveskiftet. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat. Huset var dog overtændt og stod ikke til at redde.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt og skal derfor undersøges nærmere.

I besiddelse af narko, Helsingør

Klokken 21.34 traf en patrulje to mænd i en parkeret bil på en parkeringsplads på Gl. Hellebækvej. Her blev den ene, en 23-årig mand fra Helsingør, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.