Her kan du se de uddrag af de seneste døgnrapporter fra Nordsjællands Politi, der omhandler Helsingør Kommune i perioden fra 14.-17. april 2020.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i døgnrapporterne.

Politirapporten, Helsingør
Politirapporten Helsingør

Butikstyveri, Helsingør

En udenlandsk mand er blevet tilbageholdt af en butiksdetektiv i Føtex på Stürups Plads, da han havde stjålet flere varer fra butikken. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de anholdt og sigtede den 30-årige mand for butikstyveri.

Spirituskørsel, Espergærde

En 52-årig kvindelig bilist fra Espergærde blev klokken 16.49 standset af en patrulje på Skindersøvej. Her viste et alkometer, at kvinden formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og hun blev derfor sigtet for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå den eventuelle promillegrad.

Vejvrede og hærværk, Tikøb

Klokken 16.50 blev det anmeldt, at en 25-årig mandlig cyklist klokken 15.50 var blevet standset af to personer på Fredensborgvej. I første omgang havde de to personer ifølge den 25-årige kørt tæt forbi ham, og i den forbindelse havde han gestikuleret efter dem. De standsede kort efter bilen og blokerede vejen for den 25-årige og truede ham med et bat. Den ene slog med battet mod cyklens forhjul, hvorved det blev ødelagt. Herefter forlod de to personer stedet i bil.

På baggrund af vidneforklaringer fandt Nordsjællands Politi frem til den formodede gerningsmand, en 39-årig mand fra Helsingørområdet, som blev sigtet for hærværk.

Besiddelse af stoffer, Hillerød og Snekkersten

Klokken 20.30 blev en 22-årig mand fra Hillerød standset af en patrulje på stisystemet bag Hillerødsholmskolen. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Også på parkeringspladsen ved Nørrevej i Helsingør blev to mænd sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer klokken 20.33. De blev truffet i en parkeret bil, hvor begge mænd, en 36-årig fra Helsingør og en 36-årig uden kendt adresse, var i besiddelse af mindre mængder hash.

Mistænkeligt forhold, Espergærde

På Hovvej ved Fakta blev en mand ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 23.41, set sprænge noget i luften af to omgange ved det overdækkede skur til indkøbsvogne. Herefter løb han fra stedet i retning mod Søndermarken. En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden, men han var ikke at finde i området.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 15.28 blev det anmeldt, at der kort forinden havde lydt 5-6 høje knald nær Esrumvej. Patruljer kørte til stedet, hvor der med hund blev søgt i området. Det var dog ikke muligt at udfinde noget, som kunne forklare de høje lyde.

Anmeldelse om lugt af røg, Helsingør

Klokken 17.02 blev det anmeldt, at der på Guldgravervej lugtede kraftigt at røg, og politi og brandvæsen kørte derfor til stedet. Det kunne dog konstateres, at der ikke var brand nogen steder i området, og det formodes, at røgen stammede fra nogle beboere, som grillede.

Brand, Helsingør

På Hestens Bakke blev der klokken 20.22 meldt om brand i en stuelejlighed. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat, og beboere i opgangen blev evakueret. Branden skyldtes formentlig, at der var gået ild i en plasticpose, som lå på et tændt komfur. Lejlighedens beboer, en 33-årig kvinde, blev efterfølgende anholdt og sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Indbrud på skole, Helsingør

Klokken 23.33 blev det anmeldt, at der kort forinden var konstateret indbrud på skolen ved Gurrevej, idet en rude var blevet knust med en sten. En patrulje kørte mod stedet og kiggede efter en mulig gerningsmand, men der var ikke nogen at finde i området, som kunne knyttes til indbruddet. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.