Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/04/01-2020/04/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Narkokørsel, Helsingør

Klokken 21.00 blev en 21-årig mandlig bilist fra Hornbæk standset af en patrulje på Nørrevej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil, mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Han var ligeledes i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor anholdt og sigtet for begge forhold. En blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå den 21-åriges eventuelle påvirkningsgrad.

Besiddelse af stoffer, Snekkersten

Klokken 16.20 blev to mænd standset af en patrulje på Klostermosevej. Den ene, en 19-årig fra Helsingør, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde MDMA, mens den anden, en 19-årig fra Snekkersten, var i besiddelse af en mindre mængde hash. De blev derfor begge sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Spirituskørsel, Helsingør

Klokken 19.45 blev en 53-årig mandlig bilist standset på Solbakken ud for Fakta. Her viste et alkometer, at den 53-årige formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget på hospitalet med henblik på at fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Tyveri af diesel, Helsingør

Klokken 07.13 indløb der anmeldelse om, at der mellem fredag klokken 15.00 og lørdag klokken 16.30 blev stjålet en større mængde diesel fra en lastbil, som holdt parkeret på Krbg. Ladegårds Vej. Tyveriet var sket ved, at gerningsmanden borede huller i tanken under bilen, således at dieselen kunne løbe ud og fjernes fra lastbilen.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 17.08 skete der et færdselsuheld i krydset ved Østergade og Kannikegade, idet en 53-årig mandlig motorcyklist og en 51-årig mandlig bilist, begge fra Helsingør, kørte sammen. Der skete ved uheldet umiddelbart ikke større personskad, men motorcyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Hittestof fundet i lukket gård, Helsingør

Klokken 17.59 indløb der anmeldelse om, at nogle unge mennesker befandt sig i en lukket gård ved Egevænget. En patrulje kørte til stedet, hvor tre unge mænd fra området blev truffet, og hvor der også udfundet en moderat mængde hash. De tre unge mænd kunne dog ikke forbindes hittestoffet, men blev efterfølgende bortvist fra gården.

Færdselsindsats, Kvistgård

Mellem klokken 19.42 og 20.30 var der færdselsindsats på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Mørdrupvej. I alt blev syv bilister noteret for hastighedssager, hvor af tre medførte klip i kørekortet. Den højeste måling på stedet var 125 km/t.

Dæk punkteret

Helsingør: En Ford Transit, som var parkeret på Damhusvej, har mellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 07.15 været udsat for hærværk, da en ukendt gerningsmand har punkteret bilens højre fordæk.

Radio stjålet fra båd

Helsingør: Fra en båd, som lå til kaj i Nordhavnen, er der i dagene mellem torsdag den 26. marts og onsdag den 1. april stjålet en radio fra cockpittet. Tyveriet blev anmeldt i går, torsdag, klokken 09.59.

Indbrud i skole

Helsingør: Der har tirsdag aften omkring klokken 22.15 været indbrud i en skole på Rasmus Knudsens Vej. Tyven har knust en rude i en dør for at skaffe sig adgang til stedet. Det er ikke opgjort, hvorvidt der er stjålet noget.