Her i Helsingør ligger det konferencehotel, som flest mennesker synes om. Det viser en ny undersøgelse, hvor Marienlyst Strandhotel topper listen på parametre som blandt andet beliggenhed, service og forplejning.

Foto: Strand

Der er positive nyheder for Marienlyst Strandhotel, der i disse dage, som så mange andre hoteller, må holde lukket på grund af corona. Hotellet i Helsingør topper nemlig årets udgave af MyImageKonference – en undersøgelse, hvor 867 mødebookere har bedømt 78 møde- og konferencecentre i hele landet.

I undersøgelsen har deltagerne forholdt sig til parametre som beliggenhed, faciliteter, service og forplejning – og Marienlyst Strandhotel topper faktisk på fem af de ni parametre, og er bedst på den gode beliggenhed, unikke muligheder, faciliteter, service og forplejning.

Dejligt med gode nyheder
Dermed er Marienlyst Strandhotels image velplejet, og der er ingen tvivl om, at medarbejderne og hoteldirektøren glæder sig til at stå klar til at modtage gæsterne igen på den anden side af corona-situationen.

”Det er særdeles gode nyheder for os her midt i en svær tid, hvor vi, ligesom så mange andre virksomheder, har valgt at holde lukket for at sikre tryghed og sundhed for vores gæster og medarbejdere. Men vi er naturligvis enormt stolte over resultatet og glæder os meget til at kunne åbne op igen på den anden side af denne situation. Og ikke mindst at byde alle vores skønne gæster varmt velkommen – og sørge for, at de igen får en god oplevelse her hos os,” fortæller direktør for Marienlyst Strandhotel, Michael Lauritsen.

 

Hotellet holder på nuværende tidspunkt lukket for både konferencegæster og private indtil videre frem til den 13. april.