Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/03/16-2020/03/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Pc’ere og kontanter stjålet fra skole

Kvistgård: Flere computere samt kontanter er blevet stjålet fra Rudolf Steiner Skolen på Kvistgård Stationsvej. Tyveriet er sket mellem søndag den 15. marts klokken 21.00 og mandag den 16. marts klokken 08.00.

Gemte hash i tagrende

Helsingør: En 18-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag omkring klokken 15.00 sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Manden havde ellers forsøgt at gemme nogle salgsposer med hash i en tagrende på et cykelskur ved Skolen v. Rønnebær Allé, men poserne blev fundet af en patrulje, som var kommet til stedet i forbindelse med noget uro, hvor der blev skudt med fyrværkeri eller en softgun mod en rude, der dog ikke gik i stykker.

Formodede tricktyve på spil

Helsingør: To formodede tricktyve var mandag aften ved 18-tiden på spil i Helsingør og Espergærde, hvor de kontaktede flere beboere og fortalte, at de var kommet for at teste dem for Covid-19. Episoderne skete blandt andet i Kongensgade og på Fredensvej, og borgerne kontaktede efterfølgende hjemmeplejen. Det vides ikke, om der i den forbindelse er sket tyverier fra borgerne.

Biler med knuste ruder, flere steder

Mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 07.45 blev venstre side på forruden af en bil, som holdt parkeret på Bymose i Helsinge, knust. Kort efter midnat blev et højt brag som fra et kanonslag hørt. Det kan ikke afvises, at dette var relateret til hærværket.

Mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 11.00 blev forreste rude i førersiden på en bil, som holdt parkeret på Gørtlervej i Hornbæk, knust.

På Rødlersvej i Nivå blev to biler mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 09.30 udsat for hærværk. På den ene bil blev ruden i forreste passagerdør smadret, og samtlige ruder i den anden bil blev også knust.

Tyveri af diesel, Helsingør

Fra en traktor, som holdt parkeret på Nordhavnsvej, blev der mellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 06.00 stjålet en større mængde diesel.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 14.45 blev en udenlandsk 57-årig mand standset i Netto på Gefionsvej, idet han havde stjålet flere forskellige varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede manden for butikstyveri.

Indbrud i affaldshus, Helsingør

På Pontsøvej var der søndag mellem klokken 10.00 og 12.00 indbrud i et affaldshus, idet glasset i et vindue blev udtaget. Fra stedet blev der stjålet værktøj.

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 13.39 skete der et færdselsuheld, da part 1, en 32-årig mandlig bilist fra Ølstykke, kørte i vestlig retning ad en grussti mellem Skindersøvej og Ørsholtvej. Herfra skulle han krydse Ørsholtvej i vestlig retning og påkørte part 2, en 40-årig mandlig cyklist fra Frederiksberg, som kørte i nordlig retning.

Ved uheldet kom cyklisten til skade med sin arm og blev derfor kørt med ambulance til hospitalet.

Bilisten blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mand henvendte sig til 15-årig, Hellebæk

Klokken 14.09 blev det anmeldt, at en mand lige omkring midnat på Bøssemagergade havde henvendt sig til en 15-årig ung mand fra lokalområdet. Her havde han sagt til den unge mand, at der var tale om et røveri. Inden manden nåede at sige mere, var den 15-årige løbet fra stedet.

Manden beskrives som: 19-22 år, 190-200 cm, almindelig af bygning. Muligvis kørende i en sølvgrå personbil.

Tyveri af diesel og bil brudt op, Kvistgård

Klokken 07.11 indløb der anmeldelse om, at der blev stjålet en større mængde diesel fra en lastbil, som holdt parkeret på Oldenvej mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 6.30. Derudover blev to opbevaringsrum på siden af lastbilen samt en anden lastbil, der også holdt på stedet, opbrudt. På tidspunktet for udgivelsen af døgnrapporten er der ikke overblik over eventuelle stjålne genstande fra opbevaringsrummene.

Besiddelse af stoffer, Hornbæk

En patrulje kom klokken 18.40 forbi en 22-årig mand fra Hornbæk, som sad i en bil og røg en joint på Carl Bødk. Nielsens Vej. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Brand, Kvistgård

Klokken 02.37 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en bygning på Kellerisvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev sat i gang. Der var ingen fare for spredning, og umiddelbart skete der ingen personskade.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

Mand begik omfattende hærværk

Helsingør: En 29-årig mand med ukendt adresse begik tirsdag aften omfattende hærværk i Sct. Anna Gade og Groskenstræde, hvor han med en mursten knuste ruder i flere boliger. Manden, der havde indtaget en stor mængde alkohol, blev anholdt og taget med på politigården, hvor han fik mulighed for at sove rusen ud.

Musik til ulempe

Hornbæk: Omkring fem unge spillede klokken 01.51 natten til tirsdag så høj musik i et sommerhus på Merkurvej, at politiet blev tilkaldt. De unge blev bedt om at skrue ned, så de omkringboede kunne få nattero.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 16. – 17. marts 2020

Indbrud i øvrigt, Helsingør

Klokken 12.29 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 11.30 havde været indbrud i Helsingør Nordhavns Fiskelaug. Det var på tidspunktet for anmeldelsen endnu ikke opgjort, hvad der eventuelt var blevet stjålet.

Kørsel uden førerret, Dronningmølle

Klokken 14.09 blev en 31-årig mandlig bilist fra Hornbæk standset og kontrolleret på Dr Mølle Strandvej. Her viste det sig, at han kørte bil, selvom han ikke besad førerret, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Vold, Helsingør

Klokken 23.45 anmeldte en 17-årig ung mand fra Snekkersten, at han klokken 23.15 var blevet passet op af tre personer i tunnelen ved Multiparken, som havde tildelt ham spark på kroppen og slag i ansigtet. De tre personer beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 17-18 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Krøllet hår, Talte: Dansk med accent. Iført briller.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 18-19 år, 177-180 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent.

C: Mand, østeuropæisk af udseende, 20 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent.