Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/02/24-2020/03/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Gasflasker stjålet

Helsingør: Fra et stålbur, som stod ved Dagrofa, er der mellem klokken 02.30 og 04.30 mandag nat stjålet flere gasflasker. Tyven eller tyvene har klippet hængelåsen til stålburet op for at få fat i gasflaskerne.

Madlavning gik op i røg

Helsingør: Politi og brandvæsen måtte mandag eftermiddag klokken 14.55 rykke ud til Belvederevej, hvor der var melding om røg og brand. Det viste sig, at madlavningen i den pågældende lejlighed var gået op i røg, og beboeren allerede havde sørget for at sætte gryden udenfor og var begyndt at lufte ud.

Fandt hash i bil

Helsingør: En 18-årig mand fra Tikøb blev mandag aften klokken 19.37 siget for at være i besiddelse af en mindre mængde hash, som blev fundet i hans bil på Rasmus Knudsens Vej. Samme sted traf politiet en 18-årig mand fra Helsingør, som også var i besiddelse af en mindre mængde hash og blev sigtet for dette.

Fik stukket hul i dæk

Helsingør: Mellem klokken 18.00 lørdag aften og klokken 09.30 søndag formiddag har en ukendt gerningsmand stukket hul i to af dækkende på en Peugeot Partner, som holdt parkeret på Rosenkildevej.

Narkobilist uden kørekort

Helsingør: En 20-årig mand fra Helsingør blev søndag formiddag klokken 10.25 standset og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret. Manden blev truffet i bil på Prøvestensvej og blev taget med på politistationen, hvor der blev rekvireret en læge til at komme og tage en blodprøve på den 20-årige for at få fastlagt hans påvirkelsesgrad.

Kørte trods forbud

Helsingør: En 22-årig mand fra Snekkersten blev søndag aften klokken 18.25 standset, da han kom kørende ad Haderslevvej. Her viste det sig, at han tidligere havde fået et kørselsforbud, og han blev derfor sigtet for at køre uden førerret.

Påsat brand i bil

Helsingør: Klokken 00.18 natten til torsdag blev der sat ild til en bil, som holdt parkeret på Rasmus Knudsens Vej. I forbindelse med branden så et vidne tre mænd, som sad og trykkede sig lidt i en anden bil. De tre mænd i alderen 16-18 år blev senere truffet ved Helsingør Havn, hvor der også blev fundet benzindunke i den bil, som de kørte i. De tre blev sigtet for forsætlig brandstiftelse.

Tyveri fra byggeplads, Hornbæk

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 10.25, blev der mellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 08.30 stjålet værktøj og el-værktøj for et større beløb fra en byggeplads på Halfdan Rasmussens Vej. På baggrund af oplysninger i sagen har politiet en formodning om, hvem gerningsmændene er.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 34-årig kvindelig fodgænger fra Helsingør blev klokken 16.35 påkørt af en 45-årig kvindelig bilist fra Lyngby ved Hvidegårdsparken i krydset ved Klampenborgvej. Fodgængeren blev efterfølgende kørt på hospitalet for behandling af sine skader, og bilisten blev sigtet for overtrædelse af sin vigepligt.

Kørte bil trods ugyldigt kørekort, Helsingør

En 27-årig mandlig bilist fra Vanløse blev klokken 03.00 standset af en patrulje på Gernersvej. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han havde fået frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af sin frakendelse.

Spritbilist standset

Hornbæk: En 49-årig mand fra Dronningmølle blev mandag formiddag klokken 10.20 standset, da han kom kørende ad Havnevej. Her viste det sig, at hans promille oversteg den tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal vise hans nøjagtige promille.

Ild i lade

Tikøb: Mandag eftermiddag klokken 14.13 udbrød der brand i en maskine, som stod i en lade på Danstrupvej. Ilden blev hurtigt slukket og ingen kom til skade.

Ung kvinde overfaldet

Helsingør: En 17-årig ung kvinde blev mandag aften overfaldet, da hun gik på stisystemet bag Gurrevej og H.C. Ørstedsvej. Her blev hun slået i ansigtet ligesom hun blev trampet på af fire drenge. Overfaldet skete mellem klokken 21.10 og 21.20 og den unge kvinde var efterfølgende til behandling på skadestuen. Der er på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om gerningsmændene end, at de har udenlandsk udseende.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 12.39 blev det anmeldt, at der blev affyret en del fyrværkeri og kanonslag på Nordvej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der lå rester af affyret fyrværkeri, men at affyringen var afsluttet ved politiets ankomst. I nærheden blev der afholdt bryllup, hvorfra flere af gæsterne beklagede, at fyrværkeriet var blevet affyret i forbindelse med fejringen af dette.

Da det ikke kunne konstateres, hvem der havde tændt lunterne, og da der ellers var fred og ro på stedet, og festen var ved at slutte, forlod politiet stedet igen.

Nordsjællands Politi minder om, at det kun er tilladt af affyre fyrværkeri fra den 27. december til og med den 1. januar, og at det kun er tilladt at benytte fyrværkeri med det såkaldte CE-mærke.