Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/02/17-2020/02/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Foto: ABW

Spritbilist standset

Hornbæk: En 49-årig mand fra Dronningmølle blev mandag formiddag klokken 10.20 standset, da han kom kørende ad Havnevej. Her viste det sig, at hans promille oversteg den tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal vise hans nøjagtige promille.

Ild i lade

Tikøb: Mandag eftermiddag klokken 14.13 udbrød der brand i en maskine, som stod i en lade på Danstrupvej. Ilden blev hurtigt slukket og ingen kom til skade.

Ung kvinde overfaldet

Helsingør: En 17-årig ung kvinde blev mandag aften overfaldet, da hun gik på stisystemet bag Gurrevej og H.C. Ørstedsvej. Her blev hun slået i ansigtet ligesom hun blev trampet på af fire drenge. Overfaldet skete mellem klokken 21.10 og 21.20 og den unge kvinde var efterfølgende til behandling på skadestuen. Der er på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om gerningsmændene end, at de har udenlandsk udseende.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 12.39 blev det anmeldt, at der blev affyret en del fyrværkeri og kanonslag på Nordvej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der lå rester af affyret fyrværkeri, men at affyringen var afsluttet ved politiets ankomst. I nærheden blev der afholdt bryllup, hvorfra flere af gæsterne beklagede, at fyrværkeriet var blevet affyret i forbindelse med fejringen af dette.

Da det ikke kunne konstateres, hvem der havde tændt lunterne, og da der ellers var fred og ro på stedet, og festen var ved at slutte, forlod politiet stedet igen.

Nordsjællands Politi minder om, at det kun er tilladt af affyre fyrværkeri fra den 27. december til og med den 1. januar, og at det kun er tilladt at benytte fyrværkeri med det såkaldte CE-mærke.

Butikstyv truede betjente

Helsingør: En 35-årig mand fra Helsingør reagerede aggressivt, da han torsdag eftermiddag klokken 16.45 blev taget for butikstyveri i Kvickly på Birkedalsvej. En patrulje kom til forretningen, men det fik ikke den 35-årige til at ændre adfærd. Tværtimod truede han patruljen, så han ud over sigtelsen for butikstyveriet også fik en sigtelse for trusler om vold mod tjenestemand.

Indbrud hos urmager

Helsingør: Mellem midnat tirsdag og onsdag morgen klokken 07.00 blevet stjålet fem ure fra en urmager i Bjergegade. Tyven er brudt ind i forretningen ved at knuse en rude.

Stjal dåseøl

Helsingør: En 35-årig mand fra Helsingør blev onsdag aften lidt efter klokken 20 taget for butikstyveri i Netto på Gefionsvej, hvor han havde stjålet to rammer dåseøl. Manden er formentlig den samme, som kort forinden havde begået butikstyveri i Irma og sat sine koster i en gård, hvorefter han gik ind i Netto.

Bule i biltag

Helsingør: En Toyta Yaris, som holdt parkeret på Esrumvej, har mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 11.00 været udsat for hærværk. Bilen har fået en bule i taget, formentlig ved at nogen har stået på bilen.

Kørte uden kørekort

Tikøb: En 26-årig mand fra Nørre-Alslev blev torsdag klokken 12.20 standset, da han kom kørende på sin knallert på Gurrevej. Den 26-årige havde ikke noget kørekort til knallerten og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Værktøj stjålet fra bil

Helsingør: Fra en Citroën varebil, der var parkeret på Borgm. P. Christ. Vej, er der i løbet af natten til tirsdag blevet stjålet forskelligt el-værktøj blandt andet skruemaskiner, vinkelslibere samt batterier. Tyveriet blev anmeldt klokken 05.57 tirsdag morgen, og tyven har brudt bilens bagdør op for at skaffe sig adgang til værktøjet.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 17. – 18. februar 2020

Hærværk mod bil

Helsingør: Mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 09.45, har en Volkswagen, der stod parkeret på Søvejen, været udsat for hærværk. Bilens bagrude og en siderude er blevet knust ligesom et eller flere dæk er blevet punkteret.

Butikstyv i Føtex

Helsingør: En 44-årig mand fra Helsingør blev søndag klokken 13.26 taget for butikstyveri i Føtex i Helsingør Bycenter. Man blev sigtet for tyveriet.

Hjulkapsler stjålet

Helsingør: Seks personer var søndag eftermiddag klokken 14.05 i færd med at stjæle dækkene fra en Hyundai Getz, som stod parkeret på Krbg. Ladegårdsvej. Da bilens ejer opdagede personerne og råbte dem an, forsvandt de, men vendte senere tilbage. Tre hjulkapsler blev stjålet, og en donkraft stod ved bilens venstre baghjul, dækket var dog ikke stjålet.

Ild i toiletpapir

Helsingør: En 42-årig mand Fra Espergærde handlede hurtigt, da han søndag klokken 18.10 kom forbi et offentligt toilet i Stjernegade og så, at der kom røg ud fra toilettet. Han tog et kig indenfor og konstaterede, at en ukendt gerningsmand havde sat ild til noget toiletpapir, hvorefter han pøsede noget vand på, og slukkede ilden.