Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2020/01/06-2020/01/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Knuste rude

Helsingør: En mand blev mandag formiddag klokken 09.45 så sur over at blive bedt om at forlade værestedet i Svingelport, at han knuste en rude med en sten. Politiet formoder, at der er tale om en 43-årig mand fra Espergærde.

Kørte uden kørekort

Kokkedal: En 33-årig kvinde fra Gentofte blev søndag aften klokken 18.30 standset, da hun kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at kvinden ikke havde noget kørekort, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Kørte uden kørekort

Birkerød: En 86-årig kvinde fra Dronningmølle blev torsdag formiddag klokken 10.15 standset, da hun kom kørende ad Bistrupvej. Her viste det sig, at hendes kørekort tidligere var blevet administrativt inddraget, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Havde hash på sig

Helsingør: En 17-årig mand fra Helsingør blev onsdag eftermiddag klokken 14.00 fundet i besiddelse af en moderat mængde hash, fordelt i mindre pakker, da politiet traf ham på Borgm. P. Christ. Vej. Manden blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og løsladt efter endt afhøring.

Forsøgte at køre kvinde ned, efter hun ville hjælpe ham

Helsingør: En 28-årig mand fra Helsingør blev onsdag aften anholdt og sigtet for tidligere på eftermiddagen at have forvoldt fare for en 44-årig kvindes liv og førlighed. Kvinden, der ligeledes er fra Helsingør, ville hjælpe den 28-årige op, efter han klokken 16.50 var væltet på sin knallert ved Kingosvej. Det fik manden til at gasse op på sin knallert og køre direkte mod den 44-årige kvinde, som måtte søge tilflugt bag et skilt.

Butikstyveri og narkokørsel, Græsted

Klokken 19.00 stjal en mand og kvinde i forening en større mængde chokolade fra Rema 1000 på Vestvej, hvorefter de forlod forretningen og gik i retning af deres bil. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de fik standset de to personer, en 41-årig mand og en 46-årig kvinde fra Helsingør. De blev begge sigtet for butikstyveri, og et narkometer viste, at manden formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Det blev han derfor også sigtet for, ligesom han fik en sigtelse for kørsel uden førerret, da han ikke kunne fremvise et gyldigt kørekort.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder.

Spirituskørsel, Helsingør

Klokken 19.49 bad en patrulje en 44-årig mandlig bilist fra Snekkersten om at puste i et alkometer. Det viste, at manden sandsynligvis havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev derefter kørt på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastslå graden af påvirkning.

Narkokørsel og manglende førerret, Helsingør

På Gefionsvej standsede en patrulje klokken 20.20 en 26-årig mandlig bilist. Et narkometer indikerede, at manden formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, ligesom han heller ikke havde førerret til bilen, og han blev derfor anholdt og sigtet for begge dele.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget for at fastslå de præcise omstændigheder i relation til den eventuelle narkopåvirkning.

Spritbilist standset

Helsingør: En 73-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag klokken 17.12 standset, da han kom kørende ad Gefionsvej. Da manden var alkoholpåvirket ud over det tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Narkobilist standset

Helsingør: En 22-årig mand fra Helsingør blev mandag aften klokken 19.05 standset, da han kom kørende ad Borgm. P. Christ. Vej. Her viste det sig, at manden var påvirket af hash. Han blev sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet, hvor en blodprøve skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesniveau.

Brand i carport

Helsingør: Mandag aften klokken 23.04 udbrød der brand i en carport på Rønnebær Allé. Ilden blev hurtigt slukket og ingen kom til skade ved branden. Årsagen til branden kendes endnu ikke, men den formodes at være påsat, da der ikke var elektriske installationer eller andet i carporten, som kunne selvantænde.