Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2019/12/09-2019/12/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Værktøj stjålet fra lager

Helsingør: Mellem lørdag klokken 12.30 og mandag klokken 07.30 er der stjålet bore- og skruemaskiner samt batterier til værktøjet fra et lager ved Havemøbelland på Industrivej. Tyven har brudt en dør til lageret op for at skaffe sig adgang.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Klokken 10.02 anmeldte en forbipasserende kvinde, at to mænd angiveligt var ved at forsøge at bryde ind i en bil, der holdt parkerede ved Svingelport/Ved Strandgade. De to mænd stak dog af fra stedet, da de følte sig opdaget, og selvom en patrulje blev sendt dertil, blev mændene ikke udfundet.

De to beskrives af anmelderen begge som mellemøstlige af udseende, og de kørte fra stedet i en VW Golf af ældre årgang.

Færdselsuheld, Hornbæk

Klokken 11.25 skete der et færdselsuheld på Nordre Strandvej i krydset ved A R Friis Vej, idet en 86-årig kvindelig bilist fra Dronningmølle kørende i østlig retning på Nordre Strandvej skulle svinge til venstre ind på A R Friis Vej. I forbindelse med venstresvinget påkørte den 86-årige en 74-årig mandlig cyklist fra Hornbæk, der cyklede ad Nordre Strandvej i vestlig retning.

Bilisten blev sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed i situationen, ligesom hun blev sigtet for at have sat sig bag rattet, selvom hendes førerret var blevet administrativt inddraget, mens cyklisten blev kørt til kontrol på skadestuen.

Konstatering af ID, Helsingør

Klokken 14.18 kontaktede DSB politiet og bad om hjælp til at få konstateret identiteten på en passager i et tog ved spor 3, idet passageren ikke ville oplyse sine generalia i forbindelse med udskrivelsen af en afgift for at have kørt uden billet. En patrulje blev sendt til stedet, hvilket fik passagerens tunge på gled.

Mand ville ikke forlade tog, Helsingør

En 56-årig mand uden kendt adresse ville klokken 00.05 ikke forlade et tog, som holdt på Helsingør Station. En patrulje kørte til stedet, hvor de vurderede, at manden var ude af stand til at tage vare på sig selv grundet beruselse, og han blev derfor taget med på politistationen for at sove rusen ud.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16 i nordlig retning skete der klokken 00.53 et færdselsuheld, idet føreren af bilen mistede herredømmet over sin bil i svinget på afkørslen og påkørte autoværnet.

En ambulance passerede tilfældigvis ulykkesstedet og standsede for at hjælpe, og de kørte efterfølgende føreren af bilen til tjek på hospitalet.

Da bilen holdt uhensigtsmæssigt på afkørslen, blev der rekvireret hjælp til at fjerne den.

Ruder i drivhus knust

Tikøb: En ukendt gerningsmand har mellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 13.00 knust flere ruder i et drivhus, som hos i en have på Gransangervej.

Gps, instrumentbræt og skærme stjålet

Dronningmølle: Mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 07.00 er der stjålet gps-udstyr, instrumentbrætter og skærme fra tre traktorer, som stod ved en virksomhed på Villingerødvej. Tyven er kommet ind af en ulåst port til en hal.

Ristet brød brød i brand

Helsingør: I forbindelse med ristning af noget brød, blev brødet så overophedet, at der opstod brand i et køkken på Hauchsvej. Ilden blev dog hurtigt slukket og bortset fra sodskader på køkkenbord, væg og loft, skete der ingen skader på hverken ejendom eller personer.

Mistænkeligt forhold, Helsingør

Tirsdag klokken 07.42 anmeldte en mor på vegne af sin datter, at datteren havde observeret en mand, der havde stået og kigget ind i deres bolig på Midgårdsvej. Da manden følte sig opdaget, stak han af. Anmelderen mente, at manden muligvis havde lusket rundt i området en uge forinden, hvorfor hun fandt hans tilstedeværelse mistænkelig. Manden beskrives som:

Mand, Mellemøstlig af udseende, 20-30 år. Kropsbygning: Fedladen. Hudfarve: Brun.

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 13.58 blev en 35-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Esrumvej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Brand, Helsingør

Klokken 19.50 indløb der anmeldelse om brand på Hortensiavej. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om ild i en udendørs brændeovn, hvor en 31-årig mand fra lokalområdet ved en fejl havde hældt benzin på i stedet for tændvæske, således at der opstod en mindre eksplosion. Ilden var ved patruljens ankomst slukket. Den 31-årige mand kan formentlig se frem til en sigtelse for overtrædelse af beredskabsloven.

Anholdt for forsøg på tyveri fra personbil, Gentofte

En 42-årig mand opdagede klokken 01.30, at der sad en person i hans bil, som holdt parkeret på Lyngbyvej, mens en anden person stod og holdt øje. De opdagede bilens ejer, og han råbte dem an, hvorefter de løb fra stedet og satte sig i en anden bil, som de flygtede fra stedet i. Anmelder fulgte efter dem i sin egen bil ad Helsingørmotorvejen, hvor han dog tabte dem af syne.

Anmelder ringede derefter til politiet, som ved hjælp af oplysninger om bilens registreringsnummer kunne udfinde en adresse i Hørsholm, hvor bilens registrerede ejer boede. En patrulje kørte til stedet, hvor to personer, en 26-årig og 20-årig mand, svarende til beskrivelsen på gerningsmændene, blev truffet, og de blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra personbil.

Spritbilist standset

Kvistgård: En 41-årig mand fra Humlebæk blev mandag eftermiddag klokken 13.00 standset, da han kom kørende ad Hornbækvej. Manden blev sigtet for spirituskørsel og for at køre bil, selvom han tidligere var blevet frakendt førerretten.

Skulle møde pige, men blev overfaldet

Helsingør: En 16-årig ung mand blev mandag eftermiddag klokken 13.12 overfaldet i forbindelse med, at han skulle mødes med en pige. De to havde skrevet sammen og havde aftalt at mødes på Helsingør Station. Her mødte pigen p med en veninde og en mand, som ville tale med den 16-årige. De gik hen til Stengade, hvor manden overfaldt den 16-årige med slag, skub og spark, så han måtte en tur på skadestuen. Overfaldsmanden beskrives som udenlandsk af udseende, 16-18 år, 175-185 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden, sort mellemlangt hår, iført sort dynejakke, mørkeblå jeans og sorte kondisko.

Kørte uden kørekort

Esrumvej: En 37-årig mand fra Kvistgård blev klokken 03.07 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Esrumvej. Manden blev sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 9. – 10. december 2019

Mand gik ind i villa

Dronningmølle: En mand gik søndag morgen klokken 09.10 ind ad en ulåst dør til en villa på Dr Mølle Strandvej. Her stjal han to tasker og forlod herefter villaen. Han blev dog opdaget af en beboer i huset, som løb efter tyven, der valgte at smide taskerne fra sig. Tyven beskrives som en mand, udenlandsk af udseende, 23-29 år, 170-173 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, dansktalende og iført armygrøn hættejakke.

Ballade var bare et bryllup

Helsingør: En borger anmeldte søndag formiddag klokken 11.28, at omkring 100 mennesker var oppe at slås på Sydvej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at der var tale om et bryllup, hvor gommen ifølge traditionen følges på vej med nogle “kærlige dask”.

Uro på stationspladsen

Helsingør: Søndag klokken 17.48 anmeldte en forbipasserende, at to grupper med omkring fem personer i hver var ved at komme op at toppes på Stationspladsen. Der var dog ingen, der sloges, da politiet frem. De personer, der var på stedet, blev noteret til sagen, men ingen blev sigtet.

Blev passet op af maskeret mand

Helsingør: En 45-årig kvinde fra Helsingør og hendes mand blev søndag aften klokken 18.35 passet op af en mand, da hun kom gående med sin hund ved småkagefabrikken på Rønnebær Allé. Manden havde en kniv med sig og forsøgte at få de to til at udlevere deres punge, men parrets hund skræmte gerningsmanden så meget, at han opgav sit forehavende. Gerningsmanden beskrives som udenlandsk af udseende, han var iført mørkt tøj, hættetrøje og havde maskering for munden.

Kørte uden kørekort

Nivå: En 36-årig mand fra Helsingør blev klokken 00.13 natten til mandag sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt førerretten. Manden blev standset på Islandshøjvej.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 6. – 9. december 2019