Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2024/10/07-2024/10/15.

Butikstyveri, Hornbæk

En 20-årig mand fra København blev kl. 16.03 sigtet for butikstyveri i Super Brugsen på Nordre Strandvej.

Kørte bil i frakendelsestid, Helsingør

En 23-årig mandlig bilist fra Helsingør blev klokken 13.33 sigtet på Kongevejen for at køre bil, selvom han var frakendt førerretten.

Mistænkelig mand i have, Vedbæk

Klokken 03.25 natten til mandag ringede en beboer på Dempeeng og anmeldte, at der gik en ukendt mand rundt i hendes have og lyste med en lygte i cirka fem minutter, inden han forsvandt igen. En patrulje kørte til stedet, men den mistænkelige mand var ikke at finde i området.

Groft hærværk, Frederikssund

Flere postkasser på Englystvej er natten til mandag blevet sprængt i stykker. Hærværket blev anmeldt klokken 06.42.

Narkokørsel, Helsingør

En 46-årig mand fra Snekkersten blev kl. 15.42 sigtet for at køre narkokørsel på Klostermosevej. Sigtelsen skete efter tip fra en borger, som havde set føreren af bilen ryge en joint, og derefter køre ad Klostermosevej. Manden blev bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Fund af stoffer, Hillerød

I forbindelse med målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan, blev der onsdag klokken 11.45 foretaget søgning med narkohundene Vaks og Fister, i kældrene i Østervang. I et ulåst kælderrum markerede narkohunden Vaks på en stor brun kuffert, hvor der lå en større mængde hash i plader og salgsposer.

Euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

Klokken 20.06 sigtede politiet en 30-årig kvinde fra København, der kørte bil på Helsingørmotorvejen, uagtet at hun var påvirket af kokain. Kvinden blev anholdt og taget med til hospitalet til blodprøveudtagning. Kvindens medpassager, en 27-årig mand fra Nørrebro, var i øvrigt i besiddelse af både skunk og flere poser med kokain. Han blev sigtet for over af lov om euforiserende stoffer.

Konfiskation af bil, Kgs. Lyngby

I forbindelse med et kontrol på Helsingørmotorvejen ved afkørslen til Klampenborg standsede politiet onsdag klokken 20.26 en personbil, hvor den 39-årige kvindelige fører fra Virum havde fået frakendt førerretten. Køretøjet blev derfor beslaglagt, og Falck blev tilmeldt.

Hash i lommerne, Birkerød

Under en visitation på Hovedgaden klokken 01.03 fandt politiet en moderat mængde hash i lommerne på en 23-årig mand fra Birkerød. Manden blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Færdselsuheld, Gentofte

En 32-årig kvindelig bilist fra Høje Taastrup kørte kl. 14.04 ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning, da der der pludselig opbremsning af de forankørende køretøjer, hvorfor hun var nødsaget til at bremse. Herunder blev hun påkørt bagfra af en 27-årig mandelig bilist fra Ballerup, der kørte i samme retning – idet han ikke nåede at bremse helt op. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Indbrud i container, Hornbæk

Anmeldelse kl. 07.09 om indbrud i container på en byggeplads på Kystvej sket mellem fredag den 4. oktober og mandag den 7. oktober kl. 07.00. Der var stjålet værktøj og maskiner for et større beløb. Koster ikke endeligt opgjort. Beredskabspatrulje til stedet.

Tyveri fra varebil, Helsingør

Anmeldelse kl. 14.20 om tyveri fra varebil på Gefionsvej sket mellem søndag den 6.10 kl. 18.00 og tirsdag den 8.10 kl. 14.00. Der var skåret hul i bilens bagdør, og stjålet diverse el-værktøj. Beredskabspatrulje til stedet.