M/S Museet for Søfart er nomineret til ‘Børn i byen prisen’ for årets børnevenlige museum.

Pressefoto Joshua Tree

For museet er det en særlig stor ære. Det er nemlig museets gæster og de danske børnefamilier, der har nomineret museet og i sidste ende vælger vinderen. Hvert år uddeler sitet ‘Børn I byen’ en pris til de personer, tiltag eller virksomheder, der har glædet børnefamilier i årets løb. I 2024 har museet også udvidet tilbuddene til børn – både i og udenfor museet. Det store indendørs legeunivers DRØMMESKIBET har fået nye aktiviteter til helt små børn. Museet har også søsat et rejsende drømmeskib, der kommer ud til dagtilbud med maritime sange, lege og historier. Og så har museet i samarbejde med musikeren Mathias Hundebøll udgivet et musikalbum til børn med 11 sange om søfart og havet.

“Børn er meget vigtige for os her på museet. De er fremtidens gæster, nysgerrige og ivrige efter at lege og lære. Vi er derfor utrolig glade for nomineringen særligt i år, hvor vi har investeret ekstra meget i børneoplevelsen. Sammen med Mathias Hundebøll har vi bl.a. kastet os ud i at producere et album til børn med en ambition om at fortælle om søfart på nye måder, appellere til alle sanser og give børnene et barndoms-soundtrack om søfart”, siger Anni Mogensen, direktør for M/S Museet for Søfart.

STEM PÅ EN FAVORIT
Sitet ‘Børn I byen’ uddeler priser i alt 17 forskellige kategorier. M/S Museet for Søfart er nomineret sammen med museer som Glyptoteket, Frilandsmuseet, Nationalmuseet og Louisiana. Man kan stemme på sit favoritmuseum og alle de andre kategorier på ‘Børn I byen’ frem til d. 6. november. Alle der stemmer, deltager automatisk i lodtrækningen om et gavekort på 5000 kr.

Læs mere her: