Hornbæk Jazzklub har altid værdsat intimitet og hygge ved deres koncerter, hvor middagene har været en fast tradition gennem hele klubbens levetid. 

Foto ABW

Bestyrelsen synes stadig, at det er en rigtig god idé, at der kan serveres et godt måltid mad i forbindelse med deres jazzkoncerter. Efter Bølgens personale fik et kommunalt nej til at lave middage, har de haft udfordringer med at finde kvalitetsfyldt mad.

Nu forsøger de med en ny leverandør af mad – Slagter Baagø i Helsingør, som er kendt for at have et stort udvalg af lækre kødprodukter og friske råvarer af høj kvalitet. Der kommer hele tiden ny inspiration til velsmagende menuer.

De har tidligere været utilfredse med deres madleverandører, men de håber at Slagter Baagø lever op til deres forventninger og bringer kvaliteten tilbage til deres middage.

De er glade for igen at kunne tilbyde en fast menu, bestående af ikke bare en hovedret, men også en dessert – noget de har savnet. Selvom prisen bliver lidt højere end tidligere, er det en investering i kvalitet.

EFTERÅRETS KONCERTER:
Fredag den 13. september 2024 – MILTON PÅ SVENSKA med Steen
Rasmussen og Josefine Cronholm
Fredag den 04. oktober 2024 – MAKIKO HIRABAYASHI TRIO – Makiko
Hirabayashi, Marilyn Mazur og Klavs Hovman
Fredag den 01.november 2024 – BOBO MORENO and the SOULSHAKERS
Fredag den 29 november 2024 – MIRIAM MANDIPIRA & THE SOUL FAMILY
I forbindelse med koncerten den 29. november præsenterer vi de 10
koncerter som vi afholder i 2025

HORNBÆK JAZZKLUB er på Facebook og Instagram