Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Helsingør Kommune i tidsrummet 2024/07/29-2024/08/06.

Bedrageri, Helsingør

Klokken 17.39 fik politiet en anmeldelse om, at en 73-årig mand på Snerlevej var blevet udsat for bedrageri. Han fortalte politiet, at han var blevet kontaktet af en person, der havde ringet og udgivet sig for at være fra Sydsjællands politi. Samtalen startede klokken 15:30 og klokken 17:00 havde der været en person på adressen og hente hans bank kort og kode. Efterfølgende var der hævet et større beløb.

Butikstyveri, Helsingør

Butikstyveri af en flaske olie, en pølse, en pose flæskesvær, en dåse økologisk tun salat, fem stk. Kappa sokker, og tre pakker økologiske tomater, kostede i går klokken 15.00 en 29-årig mand fra Helsingør en sigtelse. Anmelderen havde oplyst, at den 29-årige mand ankom til butikken og fyldte vare ned i sin medbragte taske, men betalte kun for to varer og forlod butikken på Birkedalsvej uden at betale for resten.

Butikstyveri, Helsingør

En 72-årig mand fra Kvistgård blev i går klokken 13.54 sigtet for butikstyveri. Han var gået ind i en butik på Birkedalsvej, hvor han havde taget sine egne sko af, og derefter taget et par nye sko fra

butikken på og forladt butikken. Han blev stoppet af personalet.

Indbrud i værksted, Helsingør

Natten mellem tirsdag og onsdag havde et værksted på Holmegårdsvej ubudne gæster. Tyvene var kommet ind ved at bryde hængslerne op på en dør. Der var stjålet håndlamper, test-apparatur og en bil, som havde stået på en lift med nøglen siddende i tændingen,

Kurre på tråden, Helsingør

En borger kontaktede klokken 20.57 politiet med en bekymring for en ung kvinde, som var blevet råbt af på Olaf Rudes Vej af en mand, som ville have kvinden med ind i en bolig på stedet. En patrulje kørte til adressen og konstaterede, at der var tale om et kærestepar, som havde haft en kurre på tråden.

Kørte mod færdselsretningen på motorvej, Rudersdal.

Tirsdag morgen klokken 9.02 fik politiet en anmeldelse om en bil, der skulle køre helt uforsvarligt på Helsingørmotorvejen ved Vedbæk. Efter anmelderens oplysninger kørte bilen med høj fart ind på en rasteplads og ud igen med det samme. Efterfølgende kørte den slalomkørsel, og overhalede en varebil inden om, hvorefter føreren mistede kontrollen over køretøjet og kørte ud i midterrabatten, ramte autoværnet og snurrede rundt. Den kørte derefter nordgående i det sydgående spor og flygtede fra stedet. Politiet fik efterfølgende flere anmeldelser om en bil af samme mærke køre hasarderet kørsel. Kl. 10.00 fik en politipatrulje kontakt til køretøjet på Præstevej syd for Ramløse. Der var fire personer i bilen, hvoraf to flygtede. To mænd på henholdsvis 26 og 30 år, den ene fra Kolding og den anden uden fast adresse, blev anholdt og fik efterfølgende foretaget en blodprøve til kontrol for narko og alkohol.

Sigtet for spirituskørsel, Hørsholm

Klokken 02.55 natten til mandag blev en 31-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Da manden havde en promille over den tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet. Her blev der udtaget en blodprøve fra ham. Blodprøven skal nu analyseres for at fastlægge den 31-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Tyveri fra varebil, Helsingør

I løbet af weekenden har der været indbrud i en varevogn, som holdt på Allegade. Skydedøren i passagersiden var brækket op, og der var stjålet en orange industristøvsuger, en grøn Bosch skruemaskine, en grøn Bosch boremaskine, en grøn Bosch bajonetsav, en grøn Bosch pinecutter, en gul Rens presmaskine, en grå Rigid gevindskærer og en grøn Bosch stiksav.

Brand, Tikøb

Anmeldelse kl. 14.04 om brand i villa med stråtag. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Branden viste sig at komme fra en mindre bebyggelse i starten af indkørslen, og der var ikke fare for spredning til hovedhuset, som lå længere oppe af vejen. Branden mentes at være opstået i forbindelse med reparation af tagkonstruktion, hvor en sav har ramt et søm, så der er kommet en gnist, der har fået fat i stråtaget. Ingen melding om personskade.

Kørte påvirket i bil, Fredensborg.

En 28-årig mand fra Helsingør blev i går klokken 15.20 anholdt på Niverød Kongevej. Han kørte bil, selv om han var påvirket af cannabis og derudover havde mistet kørekortet.

Pålægstyv på spil, Snekkersten

En 53-årig kvinde fra Helsingør blev kl. 17.18 sigtet for butikstyveri Netto på Nørrebakken, hvor hun blandt andet havde stjålet skinke, ost og leverpostej.

Påhængsvogn væltede, Tikøb

En påhængsvogn med 18 tons korn væltede mandag aften klokken 19.45, da den traktor, som kørte med den skulle igennem en rundkørsel på Esrumvej/Harreshøjvej. Der skete ingen personskade ved uheldet, det tog dog et par timer førend al kornet var suget op fra vejen.

Truede restaurantpersonale, Hundested

Mandag aften omkring klokken 20 truede en 28-årig mand fra Valby en medarbejder fra restaurant Knud. Den 28-årige havde spist på stedet, hvorefter han gik uden at betale. Medarbejderen og en kollega fulgte efter den 28-årige, hvilken fik ham til at lave pistoltegn mod den ene medarbejder. Den 28-årige blev sigtet for trusler på livet og for at forlade restauranten uden at betale.

Mand bortvist, Helsingør

En patrulje måtte klokken 22.40 køre til madmarkedet på Ny Kronborgvej, hvor en 40-årig mand fra Frederiksberg ikke ville forlade stedet, som skulle til at lukke. Den 40-årige blev bortvist af patruljen.

Forsøgte at køre fra politiet, Slangerup

En 33-årig mand fra Hillerød forsøgte mandag aften at køre fra politiet. Manden blev klokken 22.50 truffet af en patrulje på Slangerupvej, men nægtede at standse på patruljens anvisning. I stedet kørte manden fra stedet via Bistrupvej, Slangerupvej, Nøglegårdsvej og Nymøllevej. Her fik patruljen fat i manden og sigtede ham for narkokørsel, spirituskørsel samt besiddelse af narko.

Sigtet for tyveri, Helsingør

En 17-årig ung mand fra Ålsgårde blev klokken 01.08 natten til tirsdag sigtet for tyveri. Den unge mand havde i Nygade fået øje på to andre unge mænd, som var iført et par fodboldhalstørklæder og gik indbyrdes og småsloges for sjov. Det fik den 17-årige til at rive halstørklæderne fra dem og løbe fra stedet, hvorefter han smed halstørklæderne i en skraldespand.

Sigtet for vold, Hellerup

To unge mænd på henholdsvis 18 og 19 år, begge fra Hellerup, blev natten til tirsdag sigtet for grov vold mod en 16-årig ung mand også fra Hellerup. Episoden skete klokken 02.37 på Niels Andersens Vej i forlængelse af en verbal uoverensstemmelse. Ifølge oplysninger fra anmeldelsen blev den 16-årige slået i jorden, hvorefter han blev slået og sparket og måtte køres på hospitalet. Sagen skal nu efterforskes yderligere.

Tyveri fra byggeplads, Helsingør

En byggeplads på Stormlugen måtte onsdag konstatere, at der havde indbrud i en container på pladsen. Tyvene havde stjålet en pladevibrator, en sækkevogn og en rotorlaser med stander. Anmelderen oplyste, at der var blevet tømt en pulverslukker inde i containeren.

Ukrudtsbrænder forårsagede brand, Tikøb

En 63-årig mand fra Tikøb blev kl. 16.03 sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da han havde forårsaget brand i forbindelse med brug af ukrudtsbrænder på Esrum Søvej, hvor brænderen havde fået fat i husets facade. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Husets beboere ude af huset. Ingen melding om personskade.