Sommeren er endelig kommet, og det er tid til Nordsjællands Veterantog’s skønne togkørsler mellem Græsted og Hornbæk. De er glade for at annoncere, at deres populære søndagstog vender tilbage!

Foto ABW

De skriver i deres seneste nyhedsbrev: 

Søndagstog

Hver søndag fra den 30. juni til den 18. august kører vi fra Græsted Station til Hornbæk Station – eller omvendt. Du tænker sikkert: “Plejer det ikke at være til Grønnehave Station?” Desværre kan vi ikke nå Grønnehave i år på grund af udfordringer, vi har forsøgt alt, men må nøjes med Hornbæk i år.

Hornbæk er det perfekte mål for en tur til stranden eller en hyggelig dag i byen. Tag familien med og nyd en skøn sommerdag ved vandet!

Torsdags-Aftenstog

Hver torsdag aften fra den 4. juli til den 15. august kører vi vores Torsdags-Aftenstog fra Græsted Station til Hornbæk Station. Dette er en unik mulighed for at opleve Hornbæk om aftenen i en rolig atmosfære. Tag en afslappende tur og besøg en af Hornbæks hyggelige caféer.

100-års Jubilæum for Tisvildelejebanen

Den 13. juli fejrer vi Tisvildelejebanens 100-års jubilæum. Det bliver en dag fyldt med festlige aktiviteter, og vi håber, du vil være med til at fejre denne særlige begivenhed sammen med os. Det bliver et brag af en fest!

Billetter og Information

Besøg dem på Veterantoget.dk for mere information om turene og for at købe billetter. Sikr dig en plads ved at købe billetter online eller direkte ved toget på stationen.

Husk også at følge dem på Facebook og Instagram for opdateringer og spændende nyheder.

De glæder sig til at se dig om bord og håber, at du får en fantastisk sommer med mange dejlige togture.

Læs mere her.